Fostul model Playboy dezvaluie secrete explozive despre aventura cu Donald Trump

Fostul model Playboy dezvaluie secrete explozive despre aventura cu Donald Trump
Citeste mai mult despre: Donald Trump amanta, aventura Donald Trump,
Data: 26 Martie 2018
Cu toate ca este unul dintre cei mai puternici oameni ai planetei, preseditnele Donald Trump a fost incapabil sa contracareze numeroasele acuzatii care i s-au adus cu privire la diverse agresiuni sexuale pe care le-a facut in trecut. 

Ultimul scandal o are in prim plan pe Karen McDougal, un fost model Playboy care a facut public faptul ca a fost una dintre amantele lui Trump, in timp ce acesta era deja casatorit cu actuala sotie, Melania.

Intr-un interviu acordat postului de televiziune CNN Karen a marturisit ca aventura cu omul de afaceri a inceput in vara anului 2006 si a durat 10 luni. 

Inainte sa devina model Playboy Karen McDougal a fost invatatoare la gradinita, insa viata ei s-a schimbat radical dupa ce a castigat un concurs de frumusete.  In 1997 aceasta a castigat titlul Playboy "Miss Decembrie", iar in 1998 a fost aleasa modelul anului de Hugh Hefner si fanii publicatiei sale.

Intalnirea dintre ea si actualul presedinte al Stalor Unite a avut loc la un eveniment privat al revistei Playboy, unde au facut schimb de numere de telefon.

La scurt timp dupa ce s-au cunoscut Donald a invitat-o pe Karen  la cina intr-un hotel celebru, insa conform spuselor femeii cei doi nu au luat masa in restaurant, ci intr-o camera, unde apoi au intretinut si relatii intime.

Printre detaliile picante dezvaluite de fostul model Playboy este faptul ca Trump a incercat sa o plateasca pentru relatiile intime pe care le-au intretinut, dar si faptul ca acesta a comparat-o cu fiica lui Ivanka.

In ceea ce o priveste pe sotia lui, se pare ca Trump nu a adus-o prea des in discutiile cu fostul manechin si nici nu a incercat sa ascunda relatia extraconjugala.

Sursa foto: http://www.viralthread.com
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO