Fostul rege al Malaysiei a divorțat de femeia pentru care a renunțat la tron

Fostul rege al Malaysiei a divorțat de femeia pentru care a renunțat la tron
Sultanul Muhammad V (dreapta), în 2018. FOTO: Profimediaimages.ro
Autor: Dan Brumar
Data: 17 Iulie 2019
Doar șase luni a durat povestea de iubire dintre sultanul Muhammad V al Malaysiei și regina frumuseții din Rusia Rihana Oksana Veovodina. Cei doi au divorțat, deși au un copil de câteva luni.

Fostul rege al statului Kelantan (nord-estul peninsulei Malaysia), care a abdicat de la tron pentru a se putea căsători cu o „pământeană”, s-a despărțit în secret de fotomodelul Oksana Voevodina. Cei doi păreau foarte fericiți împreună, dovadă și gestul extrem al sultanului de a-și părăsi poporul și coroana pentru inima unei femei.

Muhammad V de Kelantan (50 de ani) s-a logodit cu rusoaica de 27 de ani în noiembrie 2018. În ianuarie 2019 a abdicat, după ce fotografii intime cu cei doi au apărut în presă. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rihana Oksana Petra (@rihanapetra) on


Conform Daily Mail, fostul suveran și fosta sa soție au devenit părinți în luna mai a acestui an. Ei au un băiat, însă au depus actele de divorț. 

Separarea lor s-a oficializat conform legilor islamice (sharia), la un tribunal din Singapore.

Citește și: Joe Jonas, mândru de soția lui. Cum a felicitat-o pe Sophie Turner pentru prima nominalizare la Emmy

Cu doar 10 zile în urmă, Oksana scria pe rețelele sociale că este atât de fericită alături de soțul ei, de care s-a îndrăgostit la prima ei vizită în Malaysia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rihana Oksana Petra (@rihanapetra) on


„După prima întâlnire, eu și viitorul meu soț am păstrat legătura, prin telefon, în fiecare zi. Voiam să ne vedem iar și iar, dar a fost foarte greu din cauza distanței dintre noi (...) Apoi am primit o invitație să merg în Malaysia cu mama mea. Am apreciat că am avut ocazia să vizităm țara și ne-am îndrăgostit de ea. Nu voi uita niciodată o noapte romantică pusă la cale de soțul meu, care mi-a spus că s-a îndrăgostit de mine din prima clipă. Acesta este începutul poveștii noastre”, a scris Oksana pe Instagram.

Citește și: O nouă idilă în lumea Hollywood-ului. Cine este noua iubită a lui Liam Payne
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rihana Oksana Petra (@rihanapetra) on

Conform nst.com, divorțul a fost finalizat la 1 iulie 2019, însă cei doi nu au oferit niciun comentariu pe acest subiect. Nici reprezentanții guvernului din Kelantan nu au oferit vreun comentariu, pe motiv că subiectul divorțului nu este oficial.  

Vezi și: Profi de celebritate - Keanu Reeves

FULLSCREEN
Fostul rege al Malaysiei a divorțat de femeia pentru care a renunțat la tron
  • /Vezi episoade in intregime pe
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO