FOTO Bran Stark din Urzeala tronurilor, pe străzile din București. Ce face actorul englez în România

FOTO Bran Stark din Urzeala tronurilor, pe străzile din București. Ce face actorul englez în România
Isaac Hempstead Wright (Bran Stark). FOTO: Getty Images
Autor: Dan Brumar
Data: 10 Iulie 2019
Isaac Hempstead Wright, actorul englez care l-a interpretat pe Bran Stark în Urzeala tronurilor, se află în capitala României pentru filmările unui nou film, de data aceasta de cinema.

Bran Stark a fost marele câștigător la finalul poveștii Urzeala tronurilor, devenind, printr-un concurs de împrejurări ciudate, regele celor Șapte Regate. Actorul care l-a interpretat pe Bran din familia Stark se află în această perioadă în România, unde filmează pentru pelicula Voyagers, în care joacă alături de Colin Farrell, Tye Sheridan, Quintessa Swindell și Lily-Rose Depp, fiica actorului Johnny Depp și a cântăreței Vanessa Paradis

Isaac Hempstead Wright, în vârstă de 20 de ani, a fost surprins de fotoreporterii Click! pe străzile din București. Îmbăcat casual, cu pantaloni sport, șapcă și ochelari, actorul englez a admirat orașul într-una dintre pauzele de filmări.

Citește și: Urzeala tronurilor revine, dar fără Jon Snow și Daenerys Targaryen. Detalii din culisele serialului

Isaac Hempstead Wright, la plimbare în zona Ateneului Român. Credit foto: Click!

Cele mai multe scene din România sunt filmate la studiourile Buftea, unde echipa de filmare a început aranjarea decorului încă din luna mai a acestui an. Anunțul a fost făcut atunci de regizorul filmului Voyagers, Neil Burger, printr-o postare pe contul său de Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Building sets in Bucharest. For Voyagers.

A post shared by Neil Burger (@neil.burger) on

Filmările din România au început la jumătatea lunii iunie, însă nu se știe cât vor dura. Alte locuri de filmare, alese de echipa lui Neil Burger, nu au fost anunțate public până acum.

Citește și: Actorii din Urzeala tronurilor au făcut avere în urma aparițiilor din serial. Cine are mai mulți bani

Voyagers, un thriller Sci-Fi

Povestea filmului în care va juca actorul Isaac Hempstead Wright se concentrează în jurul a 30 de copii care sunt trimiși să populeze o nouă planetă. După ce căpitanul lor (Colin Farrell) este ucis, noii coloniști sunt incapabili să se autoguverneze, căzând pradă celor mai tribale impulsuri.

Filmul urmează să fie lansat în cursul anului 2020, însă data oficială va fi stabilită în funcție de modul în care decurg filmările.

Vezi și: Profil de celebritate - Kit Harington

FULLSCREEN
FOTO Bran Stark din Urzeala tronurilor, pe străzile din București. Ce face actorul englez în România
  • /Vezi episoade in intregime pe
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO