FOTO Copilul lui Arnold Schwarzenegger, făcut cu menajera, este copia perfectă a tatălui său

FOTO Copilul lui Arnold Schwarzenegger, făcut cu menajera, este copia perfectă a tatălui său
Citeste mai mult despre: Arnold Schwarzenegger, Joseph Baena,
Autor: Redactia
Data publicarii: 28 Noiembrie 2019
Data actualizare: 28 Noiembrie 2019
Joseph Baena calcă pe urmele tatălui său celebru. Acesta stă toată ziua la sală, rupe fiarele și are un regim alimentar foarte strict. 

Joseph Baena, în vârstă de 22 de ani și proaspăt absolvent al Universității Pepperdine din California, face culturism și plănuiește anul acesta să se înscrie la primele sale competiții de bodybuilding. 

Fiul din flori al lui Arnold Schawarzenegger a reprodus din nou o fotografie ce l-a făcut celebru pe tatăl său. Acesta s-a pozat în sala de forță etalându-și mușchii pompați și încordați la maximum.

Joseph Baena, asemănare izbitoare cu tatăl său

Acum 22 de ani se năștea Joseph Baena, fiul nelegitim al celebrului actor de la Hollywood și al menajerei, Mildred Baena. Arnold Schwarzenegger a avut o aventură cu menajera familiei, lăsând-o însărcinată, în aceeași perioadă când și soția sa Maria Shriver a rămas gravidă cu fiul lor, Christopher.

Ctește și: Așa tată, așa fiu. Joseph Baena a pozat în 2019 exact ca Arnold Schwarzenegger în 1976 

Joseph Baena seamană leit cu tatăl său. Pe lângă face sport și pare să-și dezvolte o carieră în domeniul culturismului, acesta are fizionomia feței aproape la fel cu celebrul său tată. Recent, tânărul a reprodus celebra poză a tatălui său din anul 1975, după ce a câștigat titlul de Mr. Olympia. Arnold Schwarzenegger mai are 4 copii, toți făcuți Maria Shriver: Katherine Schwarzenegger (29 ani),hristina Schwarzenegger (28 ani), Patrick Schwarzenegger (25 ani), Christopher Schwarzenegger (21 ani). 

Arnold Schwarzenegger și Maria Shriver au divorțat în anul 2011, după ce actorul de la Hollywood a recunoscut că are un fiu ilegitim (Joseph Baena). 

Sursa foto - Getty Images

Vezi și profil de celebritate - Dwayne Jonhson
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies