FOTO Ed Sheeran, în halat Versace în livada unei pensiuni din Snagov. Cum a pozat artistul

FOTO Ed Sheeran, în halat Versace în livada unei pensiuni din Snagov. Cum a pozat artistul
Ed Sheeran pe Arena Națională: FOTO: Mihai Anghel
Autor: Dan L. Brumar
Data: 04 Iulie 2019
Cântărețul englez Ed Sheeran se distrează pe cinste la prima sa venire în România. După concertul de miercuri seară, de pe Arena Națională, Ed Sheeran va petrece trei zile în țara noastră.

Ed Sheeran i-a electrizat pe fanii din România cu chitara sa clasică și cu vocea lui inconfundabilă. 50.000 de oameni au cântat în cor pe cele mai cunoscute melodii ale sale, uimindu-l pe starul englez.

Citește și: Cum a fost la concertul lui Ed Sheeran de la București

Însă, distracția abia a început pentru Sheeran, care va petrece trei zile în țara noastră. Artistul, care este cazat la un complex turistic de lux din Snagov, a postat primele sale imagini din România pe contul de Instagram, cu câteva ore înainte de concertul de pe Arena Națională.

Îmbrăcat într-un halat marca Versace și cu o căciulă rusească pe cap, artistul englez s-a lăsat fotografiat în livada de pomi fructiferi a complexului turistic din Snagov.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos) on


„Ziua a doua în care încerc să fiu Bruno Mars. Piesa BLOW are lansarea vineri și îl are centrul atenției și pe @chrisstapleton. Mulțumesc, Donatella de la @versace pentru ținute”, a scris Ed Sheeran pe Instagram.

Ed Sheeran: „E uimitor că știți toate versurile”

Artistul englez a fost impresionat de fanii români, la primul său concert în țara noastră. Ed Sheeran a mărturisit că voia demult să vină aici și a oferit spectatorilor un moment de mândrie națională: a fluturat drapelul tricolor și a purtat un tricou al naționalei de fotbal a României.

„Știți, eu am crescut într-un orășel mic, nu m-am gândit niciodată că o cânt în afara lui și, totuși, am ajuns aici, în România, țară pe care doream de multă vreme să o vizitez. Iar acum sunt aici. Și, în ciuda faptului că engleza nu este limba voastră maternă, e uimitor cum știți toate versurile cântecelor mele”, a spus Sheeran în aplauzele fanilor săi. 

Vezi și: Profil de celebritate - Gigi Hadid

FULLSCREEN
FOTO Ed Sheeran, în halat Versace în livada unei pensiuni din Snagov. Cum a pozat artistul
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO