FOTO Fiica Angelinei Jolie și-a scos iepurașul de companie la cumpărături

FOTO Fiica Angelinei Jolie și-a scos iepurașul de companie la cumpărături
Angelina Jolie și fiica ei, Vivienne. FOTO: Profimediaimages.ro
Autor: Dan Brumar
Data: 29 Iulie 2019
Angelina Jolie își răsfață copiii, iar ei o iubesc pentru asta. În weekend, actrița de 44 de ani a petrecut „ca fetele” cu fiica ei de 11 ani, Vivienne.

Angelina Jolie și-a mărit familia după divorțul de Brad Pitt. La cererea fiicei ei Vivienne, actrița a fost nevoită să cumpere un iepuraș dintr-un magazin de animale de companie. Din 17 iulie, Vivienne învață ce e înseamnă să ai responsabilitatea creșterii unei ființe.

Și se descurcă de minune, după cum se vede din cele mai recente fotografii surprinse de paparazzi de peste ocean. Duminică, Angelina Jolie și fiica ei au fost la cumpărături cu animalul de companie, iar Vivienne nu a avut ochi decât pentru el.

Angelina Jolie și Vivienne. FOTO: Profimediaimages.ro

Cele două au cumpărat o serie de accesorii și jucării pentru noul membru al familiei, pe care Vivienne l-a purtat tot timpul în brațe. Angajații magazinului au declarat pentru publicațiile americane că Vivienne a ales singură jucăriile pentru iepurașul ei de companie. 

Angelina Jolie și Vivienne. FOTO: Profimediaimages.ro

La ieșire, micul patruped a fost transportat de Vivienne într-un rucsac special pentru animale de companie.

Citește și: Keanu Reeves și Angelina Jolie sunt împreună? Vezi ce spune actorul despre zvonurile care au surprins Hollywood-ul

Citește și: Au format cel mai iubit cuplu, dar s-au despărțit cu scandal. Ce s-a aflat despre relația actuală dintre Brad și Angelina

Vivienne Jolie-Pitt e deja actriță

Vivienne Jolie-Pitt este fiica naturală a actriței Angelina Jolie și a actorului Brad Pitt. Ea este sora geamănă a lui Knox Leon. Vivienne și Knox s-au născut în 12 iulie 2008 la Nisa și, în 2014, a apărut alături de mama ei în pelicula Maleficent.

Vezi și: Angelina Jolie și cei șase copii ai ei

FULLSCREEN
FOTO Fiica Angelinei Jolie și-a scos iepurașul de companie la cumpărături
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO