Fotografia in care Kim Kardashian este de nerecunoscut. Cum arata vedeta la 13 ani, complet nemachiata si fara operatii estetice

Fotografia in care Kim Kardashian este de nerecunoscut. Cum arata vedeta la 13 ani, complet nemachiata si fara operatii estetice
Data publicarii: 17 Ianuarie 2014
Data actualizare: 17 Ianuarie 2014
Kim Kardashian a postat o fotografie pe contul personal de Instagram din perioada in care era o tanara inocenta. 

In imagine, Kim apare alaturi de cea mai buna prietena a ei de pe vremea in care avea 13 ani, Nicole Richie. Departe de imaginea de dive cu care se afiseaza acum, cele doua tinere se evidentiau prin inocenta varstei, ambele fiind zambitoare. 

"Oh so cool at 13 years old" (Atat de tare la 13 ani) a fost mesajul pe care Kim l-a postat la fotografia care imediat a fost preluata si de Nicole care i-a prevenit pe fani: "Tineti-va bine!".

Daca Nicole Richie este genul de persoana care arata la fel la orice varsta, Kim Kardashian a suferit o transformare radicala , aceasta fiind una dintre fotografiile in care apare chipul natural al vedetei.

"Erati atat de frumoase atunci, acum aveti atat de multe operatii estetice. Este prea tarziu, dar te rog revino la culoarea ta naturala de par", "Erati atat de dragute, de ce v-ati operat?", au fost doar cateva dintre mesajele postate de fani.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies