Fotografii sau desen in creion? O tanara de 21 de ani impresioneaza cu talentul sau uimitor - FOTO

Fotografii sau desen in creion? O tanara de 21 de ani impresioneaza cu talentul sau uimitor - FOTO
Citeste mai mult despre: desen, desene, talent,
Data publicarii: 13 Noiembrie 2013
Data actualizare: 13 Noiembrie 2013
Morgan Davidson, o artista americana in varsta de 21 de ani, are un talent uimitor care a facut-o celebra in intreaga lume. 

Tanara se pricepe atat de bine la a desena cu creioane colorate incat, de multe ori, operele sale sunt confundate cu fotografii. Atentia la cele mai mici detalii fac ca desenele sa arate incredibil de realist, iar schitele sale surprind, in mare parte, chipuri de oameni.

Morgan spune ca pasiunea sa pentru desenat s-a dezvoltat inca din copilarie, insa a inceput sa foloseasca doar creioane colorate mult mai tarziu. Un desen complet poate dura chiar si 20 de ore, iar Morgan marturiseste ca este fericita sa vada ca oamenii inca mai apreciaza artistii traditionali acum, cand arta digitala dicteaza regulile.

"Munca mea este impartita in doua. Pe de-o parte, sunt acele desene ale chipurilor umane vazute de aproape, iar pe de alta parte realizez si desene inspirate de anotimpuri. Prefer sa desenez cu creioane colorate, le prefer de cand le-am folosit pentru prima data, la varsta de 18 ani. Oamenii sunt surprinsi cand realizeaza ca schitele sunt facute doar folosind creioane colorate", a poivestit Morgan Davidson, intr-un interviu acordat pentru Daily Mail.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies