Fotografii șocante cu Rodrigo Alves după ultima intervenție estetică. Cum arată după operația de feminizare facială

Fotografii șocante cu Rodrigo Alves după ultima intervenție estetică. Cum arată după operația de feminizare facială
Autor: Redactia
Data publicarii: 18 Februarie 2020
Data actualizare: 18 Februarie 2020
Brazilianul ajuns celebru în întreaga lume după ce a suferit peste 70 de operații estetice “lovește” din nou. Rodrigo Alves a devenit, de curând, femeie și raspunde la numele “Roddy”. 

Pentru un look cât mai feminin, Roddy a apelat din nou la bisturiu: a suferit o operație de feminizare facială, pentru a arată ca o femeie adevărată.

Alves și-a șocat fanii de pe rețelele de socializare cu cele mai recente story-uri. Acesta nu a mai avut răbdare să i se vindece rănile și s-a lăsat filmat în timp ce se coafa. Practic la chipul ei nu te puteai uita, însă părul îi stătea impecabil :) 

Roddy anunțase inițial că urmează să își facă o operație de 25.000 de euro, care să îl facă să arate că “un fotomodel” :)

Cu această ocazie, aceasta și-a scos și mărul lui Adam. 

“Arăt îngrozitor, însă nu mă doare prea tare. De la 1 la 10, durerea e cam 4. Sper să nu mai fiu confundat cu un bărbat de acum înainte, fața mea va arăta total diferit”, a spus Alves.

“Potrivit medicilor, corpul meu răspunde foarte bine terapiei cu hormoni. Pielea mea este foarte fină, dar fundul și coapsele mi se măresc, iar părul îmi crește mai repede”, spunea de curând Alves. 

"Sunt cunoscut drept bărbatul Ken, dar în interiorul meu întotdeauna m-am simțit că Barbie. E un sentiment minunat să pot spune, în sfârșit, lumii că sunt femeie”, a dezvăluit Rodrigo Alves pentru Sunday People.

Roddy, cum îi place să i se spună acum, a dezvăluit că ani la rând s-a chinuit să trăiască precum un bărbat „fatal”. Și-a injectat silicon în abdomen pentru a-și construi pătrățelele pe care alțîi le obțîn după ani buni în sala de forță, și-a pus mușchi falși în brațe și și-a operat fața.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies