Fotograful lui Michael Jackson face noi dezvaluiri despre trecutul Regelui muzicii pop

Fotograful lui Michael Jackson face noi dezvaluiri despre trecutul Regelui muzicii pop
Data: 22 Iunie 2018
Desi a murit pe 25 iunie 2009, lumea este in continuare obsedata de viata lui Michael Jackson. A fost cunoscut in intreaga lumea ca o icoana in industria muzicala, dar viata lui personala a fascinat la fel de mult ca si muzica sa. 

Fotograful sau personal, Harrison Funk, a dezvaluit ca Jackson "a fost confuz in ceea ce priveste sexul sau". 

Fiind fotograful lui personal, Funk era unul dintre putinii oameni din cercul restrans de prieteni ai regelui muzicii pop si a petrecut decenii acoperindu-i secrete vietii lui incredibile. 

In timpul unui interviu cu The Guardian, el a sustinut ca hit-urile "Thriller" si "Billie Jean" nu au respectat identitatea de gen. 

Astazi, majoritatea oamenilor o vad ca pe un lucru general acceptat, dar in timpul vietii lui Jackson a fost un concept care era atat strain, cat si nemaiauzit. 

In interviu, Funk vorbeste despre mandria pe care a simtit-o Jackson in momentul in care si-a aplicat pentru prima oara machiajul pe fata. Fotograful sau a declarat:"El si Jermaine Jackson iubeau sa se machieze.

Totodata, Funk a dezvaluit ca Michael a inceput sa aiba mai multa grija de imaginea lui, dorind sa isi imite mentorii precum, Gene Kelly, Fred Astaire si James Brown

Fotograful sustine ca:"Nu era atat de multa feminitatea din partea lui Michael care sustinea ca este bisexual. Michael nu a avut nici un interes sa atribuie un sex nimanui..el nu s-a identificat ca avand un anumit gen.

Dar imaginea sa s-a schimbat cand Jacskon a devenit tata. Funk spune ca paternitatea l-a transformat intr-un "om puternic". 

In ciuda comportamentului sau calm si prietenos pe care publicul a fost atat de obisnuit sa il vada, Jackson a avut, de asemenea, nenumerate momente de furie si izbucniri violente, potrivit lui Funk. 

Reamintind timpul petrecut in turneul Triumph, fotograful a declarat:"Nu va lasati pacaliti de aparente. Michael trecea prin multe momente solicitante. Daca nu ii placea ceva, te anunta. Niciodata nu l-am ridiculizat pe Michael. El se astepta mereu la perfectiune." 

FULLSCREEN
Fotograful lui Michael Jackson face noi dezvaluiri despre trecutul Regelui muzicii pop
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies