Fratele lui Chadwick Boseman, probleme cu cancerul. Ce veste a primit la doi ani de la diagnosticare

Fratele lui Chadwick Boseman, probleme cu cancerul. Ce veste a primit la doi ani de la diagnosticare
Kevin Boseman este fratele mai mare al lui Chadwick Boseman. FOTO: @kevinboseman
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 28 Octombrie 2020
Data actualizare: 28 Octombrie 2020
Chadwick Boseman a murit din cauza cancerului la colon cu care s-a luptat ani în șir, în secret. Fratele lui, Kevin, a fost diagnoticat cu aceeași afecțiune necruțătoare.

Kevin Boseman (48 de ani), fratele mai mare al starului din Black Panther, a primit în 2018 vestea că suferă de cancer. Dansatorul și coregraful a ieșit public și le-a spus fanilor săi de pe rețelele sociale că a primit o veste minunată: boala sa este în remisiune, adică a dat înapoi. Medicii nu l-au declarat vindecat, însă au constatat o ameliorare considerabilă a simptomelor și manifestărilor bolii.

Am fost diagnosticat cu cancer în 2018 și am urmat patru sesiuni de chimioterapie. Sunt în remisiune. Da, ați auzit bine. Sunt în remisiune”, a dezvăluit acesta într-un insta story.

Vestea vine la două luni de la dispariția tragică a fratelui său, Chadwick Boseman, răpus de cancer de colon la 43 de ani.

Un motiv pentru care pot să zâmbesc. Ceva pentru care pot să țip. Sper că zâmbiți și strigați și voi cu mine. Cancerul este ceva ce nu putem controla. Putem controla doar răspunsul pe care i-l oferim, care presupune să fim proactivi în ceea ce privește sănătatea noastră, fizică și mintală”, a spus Kevin Boseman, conform thegrio.com.

Fotografii: Getty Images/@kevinboseman

Vezi și VIDEO: FERMA. În Plus, episodul 22: George Burcea, primele dezvăluiri după eliminarea din Fermă
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies