Fratele lui Ion Dolănescu, reținut și acuzat că ar fi obținut ilegal bani de la stat în contextul pandemiei

Fratele lui Ion Dolănescu, reținut și acuzat că ar fi obținut ilegal bani de la stat în contextul pandemiei
Data publicarii: 20 Mai 2021
Data actualizare: 20 Mai 2021
Fratele lui Ion Dolănescu, Constantin Dolănescu, a fost reținut de Poliție pentru fals, uz de fals, fals in declarații și acuzații de înșelăciune.

Potrivit unui comunicat al procurorilor, în perioada octombrie 2020 – aprilie 2021, cu ajutorul administratorilor a două societăți comerciale, ar fi fost întocmite în fals contracte de prestări servicii, din care să rezulte că activitatea artistică a lui Dolănescu și a altor 22 de artiști ar fi fost afectată de pandemia cauzată de noul coronavirus. 

Se pare că în baza acestor falsuri, artiștii ar fi obținut indemnizații din partea Agenției de Plăti și Inspecție Socială. Prejudiciul se ridică la 1.550.000 de lei.

Pandemia a fost prilej de agitație pentru mai mulți membri ai familiei Dolănescu. Potrivit lateja.cr, ziar din Costa Rica, deputatul independent Dragos Dolănescu, fratele lui Ionuț Dolănescu, le-a atras atenția tuturor într-o adunare în care, de fapt, focusul principal ar fi trebuit să fie președintele Costa Rica.Masca pe care a folosit-o acesta a stârnit o mulțime de reacții și a dus la apariția unor Meme-uri pe rețelele de socializare.Mai mult, lui Dolănescu unii contracandidați i-au transmis că suntem în mijlocul unei pandemii, nu într-o petrecere erotică.

 

 

Es de cuero y dice que le gusta mucho.

Posted by La Teja on Thursday, 11 February 2021

 

Vezi și VIDEO: Roxen, ultimele pregătiri pentru Eurovision 2021
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies