Fratele lui Michael Jackson, Jermaine, cu lacrimi în ochi la TV: „Lăsați-ne în pace”

Fratele lui Michael Jackson, Jermaine, cu lacrimi în ochi la TV: bdquo;Lăsați-ne în pace
Autor: Dan Brumar
Data: 31 Ianuarie 2019
E supărare mare în familia Jackson, iar unul dintre cei patru frați ai regelui muzicii pop a răbufnit la televizor, în timpul unui interviu.

Jermaine Jackson (64 de ani), fost component al legendarei trupe The Jackson 5, a luat atitudine la televizor pentru a apăra renumele și moștenirea megastarului. Fratele mai mare al lui Michael Jackson s-a declarat dezgustat de acuzațiile de pedofilie la adresa regelui muzicii pop, care reies din cel mai nou documentar despre trecutul întunecat al lui Michael. 

Familia noastră a obosit. Eu am oboist. Lăsați-l pe Michael să se odihnească în pace. A facut multe pentru omenire, lăsați-l să se odihnească. Și mai spun ceva: nu e nimic adevărat în acest documentar (…) Am pierdut destule. Lăsați-ne în pace!”, a răbufnit Jermaine Jackson la Good Morning Britain.

Vanity Fair scrie că documentarul Leaving Neverland, lansat oficial la festivalul de film Sundance, conține scene și dezvăluiri atât de dezgustătoare despre presupusele acte sexuale ale lui Michael cu doi minori, încât organizatorii evenimentului au simțit nevoia de a apela la specialiști în sănătate mintală pentru a-i consilia pe spectatori după vizionare.

Citește și: Paris Jackson, de urgență la spital după difuzarea noului documentar despre Michael

Fratele lui Michael Jackson se declară dezamăgit că trăim într-o lume în care oamenii pot să susțină orice și să fie crezuți pe cuvânt. „Acești oameni au dat niște declarații sub jurământ și au spus că Michael nu i-a atins, în niciun fel. Eu nu aș fi azi aici, dacă acuzatorii lui Michael nu ar fi jurat în sala de judecată, la proces, că Michael nu s-a atins de ei. Cred în nevinovăția lui”, a spus Jermaine.

James Safechuck și Wade Robson, acum în jurul vârstei de 35-40 de ani, și-au reluat acuzațiile din 2013, la adresa lui Michael Jackson, pe care l-au catalogat drept pedofil. La începutul anilor ‘90, cei doi adolescenți au petrecut mai mulți ani în compania megastarului, la reședința sa din Santa Barbara, cu acordul părinților acestora. În toată această perioadă, spun adulții James și Wade, Michael Jackson i-a abuzat sexual.

Michael Jackson și James Safechuck la sfârșitul anilor '80

Jermaine Jackson a dezvăluit în direct că Wade Robson și-a schimbat radical povestea după moartea lui Micheal. Conform acestuia, Wade a încercat să creeze un scandal public din care să câștige mulți bani.

„A încercat să negocieze apariția unei cărți, dar niciun publisher nu a vrut să se implice. Ba a și chemat în judecată familia Jackson, pentru 1,5 miliarde de dolari. Ce i-a mai rămas? Să facă un documentar”, a spus Jarmaine.

FULLSCREEN
Fratele lui Michael Jackson, Jermaine, cu lacrimi în ochi la TV: „Lăsați-ne în pace”
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO