”Frații Wachowski”, creatorii filmelor ”Matrix”, nu mai există. Ce s-a întâmplat cu ei

Frații Wachowski , creatorii filmelor  Matrix , nu mai există. Ce s-a întâmplat cu ei
Citeste mai mult despre: fratii wachowski, surori, transgender,
Data: 18 Septembrie 2018
Frații Wachowski, unii dintre cei mai apreciați regizori de la Hollywood, au suferit transformări radicale în ultimii ani.

Larry și Andy Wachowski, regizori, scenariști și producători, au intrat în istoria cinematografiei cu mult-aclamata trilogie SF ”Matrix”, dar sunt cunoscuți și grație peliculelor "Cloud Atlas" sau "Jupiter Ascending". La ora actuală, cei doi au devenit femei transgender și activează după numele Wachowskis, renunțând la formula ”frații Wachowski”.

Cel care a făcut primul tranziția a fost Larry (53 de ani), care fusese căsătorit de două ori pâna la acea vreme. În 2012, aceasta a devenit Lana Wachowski, începând tranziția. 

Într-un interviu, Lana a vorbit pentru New Yorker Magazine despre decizia de a deveni femeie: ”Cel mai mult m-am temut să nu-mi pierd familia. O dată ce am fost acceptată, toate celelalte au părut floare la ureche”.

Lana și-a amintit că, la școală, nu știa niciodată dacă ar trebui să stea în rândul băieților sau în rândul fetelor și, de cele mai multe ori, ajungea la mijloc. ”O parte din mine știa clar ce sunt”, a spus Lana.

Câțiva ani mai târziu, Andy (50 de ani), fratele mai mic al Lanei, a dezvăluit că este, de asemenea, transgender. Lilly Wachowski, fostul Andy Wachowsi, a dat vestea printr-o declarație personală, publicată în Windy City Times, care începea astfel: ”Schimbare șocantă de sex - Frații Wachowski sunt acum surori!”. 

Lilly a dezvăluit că, de câteva ori, secretul său ar fi putut fi dezvăluit de jurnaliști. ”Mda, sunt transgender. Și, da, am făcut tranziția. Prietenii și familia mea știu deja... Toată lumea este OK cu asta. Da, datorită surorii mele, au trebuit să se mai împace cu ideea o dată. Fără dragostea și sprijinul soției și a prietenilor nu aș fi fost unde sunt acum”.

Foto: Getty

FULLSCREEN
”Frații Wachowski”, creatorii filmelor ”Matrix”, nu mai există. Ce s-a întâmplat cu ei
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO