Fraudă online, în numele lui Amber Heard. Un escroc a încercat să strângă donații de un milion de dolari

Fraudă online, în numele lui Amber Heard. Un escroc a încercat să strângă donații de un milion de dolari
Amber Heard a fost învinsă de Johnny Depp în instanță. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 06 Iunie 2022
Data actualizare: 06 Iunie 2022
Un escroc a încercat să păcălească mii de oameni să doneze bani pentru a o ajuta pe Amber Heard să-și achite obligațiile față de Johnny Depp. Frauda online a fost descoperită la timp, iar campania a fost blocată.

Procesul de defăimare câștigat de Johnny Depp le-a dat idei unora să facă bani de pe urma publicității evenimentului. O femeie din SUA a demarat o așa-zisă campanie de strângere de fonduri pentru a o ajuta pe Amber Heard să-i achite fostului soț despăgubirile stabilite de instanță.

Femeia, care a pretins că se numește Kimberly Moore, a lansat un apel pentru colectarea sumei de un milion de dolari în numele actriței, scrie TMZ

Escroaca a păcălit câți donatori, după ce a mințit că a intrat în contact cu avocații lui Amber Heard și că va direcționa toate sumele în contul actriței.

Procesul a fost o rușine. O cred pe Amber și mai cred că rețelele sociale l-au protejat pe cel care a abuzat-o. Decizia depășește averea ei. Dacă puteți, vă rog să o ajutați”, a scris femeia în petiția ei.

Un reprezentant al platformei de donații online GoFundMe a declarat că organizația s-a sesizat repede și a închis pagina. Ulterior s-a stabilit că echipa lui Amber Heard nu știa nimic despre colecta publică demarată.

Avocații lui Amber Heard au mărturisit că actrița nu-i poate plăti lui Johnny Depp despăgubirile de milioane de dolari stabilite în urma verdictului de săptămâna trecută. 

Conform deciziei juriului, Heard trebuie să achite 10 milioane de dolari, despăgubiri morale pentru defăimare, și 350.000 de dolari (inițial 5 milioane de dolari), despăgubuiri materiale.

Johnny Depp trebuie să-i achite fostei soții 2 milioane de dolari, fiindcă instanța l-a găsit și pe el vinovat de defăimare. Prin urmare, suma totală pe care Amber Heard trebuie să o achite este 8,35 milioane de dolari, chiar dacă toată averea ei nu ajunge la această sumă.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!