Frenchy Morgan s-a oprit in parcare si a inceput sa isi faca selfie-uri. Privelistea de care au avut parte paparazzi

19 Octombrie 2017, 14:28

Frenchy Morgan s-a oprit in parcare si a inceput sa isi faca selfie-uri. Privelistea de care au avut parte paparazzi
Citeste mai mult despre: Frenchy Morgan, paparazzi, selfie,
Frenchy Morgan este o aparitie. In varsta de 42 de ani si originara din Paris, vedeta a devenit celebra dupa ce a participat la mai multe emisiuni de tip reality-show, Angelique "Frenchy" Morgan a ramas in atentia fotografilor. 

Fie ca isi propune sa aiba o iesire in public, fie ca pur si simplu se afla pe strada, blonda ofera un spectacol total.

In trecut se spunea despre Frenchy si cei doi barbati "Ken" ca vor forma "Plastics of Hollywood", reality show care sa le urmareasca viata impreuna pas cu pas, insa proiectul nu a avut si o continuare.

Bustul siliconat, parul vopsit blond platinat, rochii ultra mulate si exagerat de scurte si sandale cu platforme si tocuri uriase - toate acestea sunt condimentele despre care "Frenchy" cred ca o vor ajuta sa atinga reteta succesului. 

Recent, vedeta a fost surprinsa de paparazzi intr-o parcare. Pana aici nimic nemaivazut, insa vedeta a marcat o noua apritie de senzatie. Tinuta transparenta din cap pana in picioare, care a lasat la vedere lenjeria intima, a atras obiectivele camerelor de fotografiat.Sursa FOTO: Splash News


Lipsita de inhibii si pentru ca spectacolul sa fie complet, Frenchy s-a oprit printre masini si a inceput sa isi faca selfi-uri. Ipostaza a facut deliciul fotografilor. 

Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO