Frumoasa de la SMURD,  asociată cu Angelina Jolie, apare și în Atlasul Frumuseții

Frumoasa de la SMURD, asociată cu Angelina Jolie, apare și în Atlasul Frumuseții
Citeste mai mult despre: Atlasul frumusetii, frumoasa, SMURD,
Data publicarii: 20 Ianuarie 2021
Data actualizare: 30 Iulie 2021
„Atlasul Frumuseţii” include 500 de portrete de femei din toată lumea, iar una dintre frumoasele care impresionează e medic la SMURD și asociată cu Angelina Jolie. 
Numele ei e Giorgiana Matei, are 33 de ani și a devenit tot mai cunoscută în România după ce mulți au asemănat-o cu superba actriță din America. Deși a devenit celebră în baza calităților fizice, cea mai frumoasă trăsătură a ei rămâne...meseria pe care o are. Tânăra este absolventă a Universităţii de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” din Iaşi, specializarea Medicină Generală și lucrează la Serviciul Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare. 

 
Pentru BZI, a oferit un interviu în care a povestit  și întâmplări ilare din cariera sa:
 
“Un pacient, victima unui accident rutier, fiind confuz după ce își pierduse cunoștința și pe care îl însoțeam spre spital, la un moment dat s-a trezit, s-a uitat la mine și m-a întrebat dacă a murit și a ajuns în Rai”În ceea ce privește viața personală, tânăra a mărturisit că, deocamdată, e pe locul doi, pentru că Giorgiana e îndrăgostită de meseria ei:

"Am 33 de ani și până acum am pus cariera pe primul plan. Nu m-am ocupat prea mult de viața personală, nu m-am căsătorit și nici nu am copii."

La peste 7 ani de la lansare, proiectul Mihaelei Noroc, "Atlasul Frumuseții", a ajuns un reper global în promovarea diversităţii culturale.FOTO: ATLASUL FRUMUSEȚII/DIGI 24/ MATEI LOREDANA GIORGIANA
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies