Fulgy a fost reclamat la poliție chiar de Ioniță de la Clejani. Ulterior, tânărul ar fi ajuns la Spitalul de Psihiatrie

Fulgy a fost reclamat la poliție chiar de Ioniță de la Clejani. Ulterior, tânărul ar fi ajuns la Spitalul de Psihiatrie
Data publicarii: 07 Iunie 2021
Data actualizare: 07 Iunie 2021
Fulgy, fiul Clejanilor, a ajuns la poliție, după ce chiar tatăl său, Ioniță de la Clejani, l-a denunțat pentru că l-ar fi amenințat. Ulterior, tânărul ar fi fost internat la Spitalul de Psihiatrie Obregia.

Duminică, 6 iunie, Fulgy ar fi fost săltat de un echipaj de poliție, după ce chiar tatăl său ar fi depus o plângere pentru că l-ar fi amenințat, scrie click.ro

Toată ziua a fost agitată pentru tânărul cântăreț, care a fost dat afară dintr-un casino pentru că nu purta mască și pentru că filma. Fulgy a recurs la amenințări la adresa paznicilor, apoi a mers la o cafenea unde a continunat seria live-urilor unde amenință diferite persoane publice.

Seara, se pare, că Fulgy l-ar fi amenințat chiar pe tatăl său care a mers la poliție pentru a face reclamație. „Acum am fost luat de acasă de domnii polițiști, merg la secția 11, la Negoiță. După, filmez cu De Santo cea mai tare piesă, Mr. Moft, mâine la 12 ziua”, anunțat Fulgy pe Instagram, în timp ce filma echipajele de poliție. 

Fulgy ar fi fost destul de agitat când a ajuns poliția și ar fi fost chiar agresiv față de agenți și, ulterior, au decis transferarea lui la un spital de specialitate.

În seara de 06 iunie 2021, la Secția 11 Poliție s-a prezentat un bărbat, care a sesizat faptul că fiul său îl amenință atât pe el cât și pe alte persoane prin intermediul rețelelor de socializare, dar și că tânărul a afirmat că intenționează să își facă rău. Polițiștii l-au depistat și l-au condus la sediul subunității pentru stabilirea situației de fapt și de drept. Având în vedere că tânărul a manifestat un comportament recalcitrant și agresiv, pe parcursul interacțiunii, a fost transportat la o unitate spitalicească, pentru îngrijiri de specialitate. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul savârșirii infracțiunii de amenințare”, se arată într-un comunicat transmis de Poliţie, potrivit sursei citate anterior. 

Sursă foto: Instagram 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!