Fulgy și-ar fi bătut tatăl! Reacția poliției după ce Ioniță de la Clejani a sunat la 112

Fulgy și-ar fi bătut tatăl! Reacția poliției după ce Ioniță de la Clejani a sunat la 112
Citeste mai mult despre: fulgy, Ionita de la Clejani,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 06 Iulie 2021
Data actualizare: 06 Iulie 2021
Familia Clejanilor a devenit o „abonată” a tabloidelor în ultimii ani din cauza comportamentului celor doi copii pe care îi au: Margherita și Fulgy.

După ce ambii tineri au condus sub influența substanțelor interzise și au ajuns pe mâna oamenilor legii, acum Fulgy pare că este scăpat total de sub control. Din cauza ieșirilor pe care le-a avut în ultima vreme, fiul Clejanilor a ajuns la Psihiatrie, iar acum este tratat în casa părinților săi.

Din păcate pentru Viorica și Ioniță de la Clejani, Fulgy nu este de acord cu tratamentul pe care îl primește, astfel că a făcut mai multe story-ul pe Instagram și filmulețe pe TikTok în care îi acuză pe cei care i-au dat viață că îl obligă să ia diferite pastile și să bea anumite lichide. „Ajutor, poliția, vă rog salvați-mă pentru că stau cu un psihopat și cu o psihopată. Ajutor, sunt obligat să iau pastile și să adorm”, a spus, printre altele, Fulgy.

Potrivit jurnaliștilor de la Viva, Fulgy nu s-a oprit doar la a face anumite filmulețe pe rețelele de socializare, ci a apelat și la violența fizică. Tânărul și-ar fi lovit tatăl, iar Ioniță de la Clejani a sunat la poliție pentru a interveni.

„În seara de 04 iulie 2021, în jurul orei 23.30, un bărbat a sesizat, prin apel 112, că a fost agresat de către un membru al familiei. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 12, care au declanșat verificări. Persoana în cauză a refuzat sa depună plângere. Cercetările sunt continuate de Secția 12 Poliție, din oficiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie (în modalitatea loviri sau alte violențe)”, au afirmat oamenii legii.

Vezi și: Genul programului: fotbal! EURO 2020 se vede la PRO TV și pe VOYO
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies