La ei SE POATE! Cum asteapta la coada 500.000 de japonezi: Imagini incredibile

La ei SE POATE! Cum asteapta la coada 500.000 de japonezi: Imagini incredibile
Citeste mai mult despre: furnicar uman, japonezi,
Data: 13 Noiembrie 2012
Se stie ca japonezii sunt oameni cu calm, cu rabdare si organizati. Elocvent in acest sens este si un videoclip postat pe Internet in care se poate vedea cum jumatate de milion de japonezi stau la coada pentru a intra la cel mai mare targ de reviste si carti de benzi desenate din lume, organizat la Tokyo.

Impresionant este si numarul de oameni care se perinda la locul de desfasurare al targului, dar mai ales modul in care organizatorii reusesc sa-i tina sub control pe cei care stau la rand, scrie Daily Mail.

 

Pentru a putea intra in posesia revistelor dorite, mii de oameni se aseaza la coada in fata centrului Tokyo Big Sight cu multe zile inainte de debutul evenimentului, denumit Comiket (Comic Market).

Pentru a putea face fata afluxului de oameni, organizatorii au pus la punct un sistem de control al cozilor formate de oameni.

In plus, cei care asista sunt informati ca pot evita aglomeratia daca se prezinta la locul de desfasurare dupa orele amiezii, iar companiile de telefonie mobila au instalat antene speciale in zona pentru a putea face fata cererilor.

MEDIAFAX
Vezi episoade in intregime pe
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO