Gabi Jugaru, la un pas de a demola casa lui Rică Neaga

Gabi Jugaru, la un pas de a demola casa lui Rică Neaga
Citeste mai mult despre: Pro Tv, Gabi Jugaru, Rică Neaga,
Data: 10 Decembrie 2008
Pentru că în apropierea sărbătorilor cel mai bun cadou e o păcăleală marca Jugaru, farsorul de la Pro Tv s-a înarmat cu multă imaginaţie şi l-a prins în capcană chiar pe stelistul Rică Neaga.
În ultima ediţie "Jugaru Shukaru" din acest sezon, difuzată la Pro Tv joi, 11 decembrie, de la 23.15, Gabi Jugaru este la un pas de a demola casa fotbalistului Neaga, care nu a bănuit nici o secundă că este victima unei farse.

Echipa lui Gabi Jugaru a sosit acasă la Neaga cu aşa zis-ul scop de a dărâma cu două buldozere gardul, după care casa fotbalistului. Contactat telefonic, stelistul a sosit într-un suflet la faţa locului, însoţit şi de Bănel Nicoliţă. De aici pâna la scandal, nu a mai fost decât un pas! Oamenii farsorului, deghizaţi în reprezentanţi ai Primăriei, insistă să îşi facă datoria, în vreme ce păcălitul, disperat, este pe punctul de a-şi pierde calmul. Cum a reuşit Gabi Jugaru să agite şi mai mult spiritele în faţa casei lui Neaga, telespectatorii Pro Tv vor afla joi seara, la ”Jugaru Shukaru”. Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO