Gabriela Firea, confirmată cu SARS-CoV-2, la scurt timp după ce s-a vaccinat cu a treia doză: "În fața bolii suntem egali"

Gabriela Firea, confirmată cu SARS-CoV-2, la scurt timp după ce s-a vaccinat cu a treia doză: În fața bolii suntem egali
Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 20 Octombrie 2021
Data actualizare: 20 Octombrie 2021
Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, s-a infectat cu noul coronavirus, chiar dacă s-a vaccinat și cu o a treia doză. Anunțul a fost făcut chiar de către ea prin intermediul unui mesaj scris pe pagina personală de Facebook. 

Gabriela Firea a anunțat în cursul zilei de miercuri, pe contul paginii personale de Facebook, că s-a infectat cu noul coronavirus. Fostul edil al Capitalei susține că a făcut o formă ușoară a bolii întrucât este vaccinată cu toate cele trei doze de vaccin. Gabriela Firea a scris un mesaj amplu în care a vorbit despre credință, coronavirus și politică.

„Absentez motivat de la dezbaterea și votul de azi,din Parlament asupra programului guvernamental și listei miniștrilor premierului desemnat Dacian Cioloș. Deși chiar azi împlinesc trei săptămâni de la cea de-a 3-a doză de vaccin, în urma unui test am aflat că sunt pozitivă. Forma este una ușoară și așa sper să rămână. Toți din casă suntem vaccinați cu 3 doze : soțul, mama, apropiații dar acum suntem pozitivi.

Știam că vaccinul nu ne protejează de o posibilă contaminare dar ne-am dorit să imunizăm organismul pentru a se apăra mai eficient de boala. Ceea ce se întâmplă deja.

Nu sunt eu în măsură să dau sfaturi, recomandări, îndemnuri. Militez pentru respectarea opiniei și alegerii fiecărei persoane. Și sunt împotriva constrângerilor abuzive" este doar o parte din textul scris de Gabriela Firea.  

Vezi și: Andrei Aradits: "M-as casatori cu Adi Nartea"
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!