Gafa amuzantă a lui Andy Murray. Jucătorul de tenis a dat cu premiul chinezilor de pământ

Gafa amuzantă a lui Andy Murray. Jucătorul de tenis a dat cu premiul chinezilor de pământ
Citeste mai mult despre: Andy Murray, premiul,
Data: 25 Septembrie 2018
Jucătorul de tenis Andy Murray a fost recent protagonistul unui incident amuzant.

Luni, acesta a făcut bucăți o plăcuță comemorativă specială, care i-a fost înmânată oficial, pentru a onora contribuția sa la tenisul din China. Murray, care se întoarce la Shenzen Open săptămâna aceasta, poza cu premiul în brațe, când acesta i-a scăpat și s-a făcut bucăți pe podea.

Jucătorul de tenis a putut fi auzit cerându-și iertare, în timp ce oficialii se grăbeau să adune de pe jos bucățile plăcuței comemorative. Andy și-a acoperit fața cu mâinile, spunând, în mod repetat: ”Îmi pare rău”. 

Foto: Instagram

Se pare însă că Murray a văzut și partea amuzantă a lucrurilor, mai târziu, postând pe Instagram un clip cu momentul jenant și comentariul: "Woops".

Andy Murray se va întoarce pe terenul de tenis astăzi, după ce, în urma unei accidentări, a fost forțat să ia o pauză lungă. Jucătorul de 31 de ani îl va înfrunta pe Zhizeng Zhang în ceea ce va fi penultima sa competiție în 2018.

Murray, care este tatăl a doi copii, a declarat pentru ATP: ”Nu sunt încă acolo unde mi-ar plăcea să fiu, dar cu fiecare săptămână îmi intru din ce în ce mai mult în mână. Să sperăm că pot juca un pic de tenis frumos”.

Andy Murray a fost dezamăgit, la începutul lui septembrie, pentru că nu a putut participa la Cupa Davis, despre care spune că ar fi putut ultima sa ocazie să joace în Scoția natală ca profesionist.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO