Gafa amuzantă a lui Andy Murray. Jucătorul de tenis a dat cu premiul chinezilor de pământ

Gafa amuzantă a lui Andy Murray. Jucătorul de tenis a dat cu premiul chinezilor de pământ
Citeste mai mult despre: Andy Murray, premiul,
Data: 25 Septembrie 2018
Jucătorul de tenis Andy Murray a fost recent protagonistul unui incident amuzant.

Luni, acesta a făcut bucăți o plăcuță comemorativă specială, care i-a fost înmânată oficial, pentru a onora contribuția sa la tenisul din China. Murray, care se întoarce la Shenzen Open săptămâna aceasta, poza cu premiul în brațe, când acesta i-a scăpat și s-a făcut bucăți pe podea.

Jucătorul de tenis a putut fi auzit cerându-și iertare, în timp ce oficialii se grăbeau să adune de pe jos bucățile plăcuței comemorative. Andy și-a acoperit fața cu mâinile, spunând, în mod repetat: ”Îmi pare rău”. 

Foto: Instagram

Se pare însă că Murray a văzut și partea amuzantă a lucrurilor, mai târziu, postând pe Instagram un clip cu momentul jenant și comentariul: "Woops".

Andy Murray se va întoarce pe terenul de tenis astăzi, după ce, în urma unei accidentări, a fost forțat să ia o pauză lungă. Jucătorul de 31 de ani îl va înfrunta pe Zhizeng Zhang în ceea ce va fi penultima sa competiție în 2018.

Murray, care este tatăl a doi copii, a declarat pentru ATP: ”Nu sunt încă acolo unde mi-ar plăcea să fiu, dar cu fiecare săptămână îmi intru din ce în ce mai mult în mână. Să sperăm că pot juca un pic de tenis frumos”.

Andy Murray a fost dezamăgit, la începutul lui septembrie, pentru că nu a putut participa la Cupa Davis, despre care spune că ar fi putut ultima sa ocazie să joace în Scoția natală ca profesionist.
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO