Gafă la nivel înalt! Un post de radio francez ”a omorât-o”, din greșeală, pe Regină

Gafă la nivel înalt! Un post de radio francez a omorât-o , din greșeală, pe Regină
Citeste mai mult despre: Regina, a murit,
Data publicarii: 19 Noiembrie 2020
Data actualizare: 23 Decembrie 2020
Un post de radio din Franța a publicat pe site vestea cu moartea mai multor celebrități. 

Astfel, conform BBC.com, RFI a publicat știri cu moartea a 100 de celebrități, alături de necrologuri, printre acestea aflându-se și personalități care trăiesc bine-merci, precum Regina, Brigitte Bardot sau Pelé.

 

Radio France Internationale (RFI), echivalentul franțuzesc al BBC World Service, a dat vina pe ”probleme tehnice” și și-a cerut scuze pentru gafă, după ce a publicat pe site-ul său și pe platformele partenere Google, Yahoo! și MSN vestea că o partea dintre cele mai cunoscute vedete au murit. 

 

Astfel, pe lista ”funebră” se aflau fostul președinte american Jimmy Carter, Raul Castro, Yoko Ono, Clint Eastwood și Sophia Loren. 

 

De asemenea, ”decedați” mai erau și actorii Jean-Louis Trintignant, Alain Delon and Jean-Paul Belmondo, regizorul Roman Polanski sau designerul Pierre Cardin. 

 

 

Despre Regină, postul de radio a scris: ”Marea Britanie s-a trezit azi-dimineață orfană. Palatul Buckingham a anunțat oficial moartea Reginei Elisabeta a II-a. Regina, care a murit de..., a împlinit 94 de ani pe 21 aprilie 2020. 

 

Tot Albionul deplânge dispariția suveranului său care, fiind în fruntea țării din 1952, a reprezentat temelia de nestrămutat în jurul căreia s-a perindat istoria postcolonială a Angliei”.

 

În cazul în care Regina murea de Covid-19, postul de radio recomanda ca necrologul să fie precedat de următoarele cuvinte: ”Pandemia de coronavirus nu ține cont de capetele încoronate. În Angli... a răpit viața monarhului. Marea Britanie s-a trezit azi dimineață orfană. Infectată de virus, Regina Elisabeta a II-a nu a suprviețuit complicațiilor pulmonare asociate”
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies