Gala Premiilor Oscar, pentru prima dată, în 30 de ani, fără prezentator

10 Ianuarie 2019, 15:59

Gala Premiilor Oscar, pentru prima dată, în 30 de ani, fără prezentator
Mai sunt mai puţin de şase săptămâni până la decernarea premiilor, iar Academia Americană de Film se confruntă cu o situaţie fără precedent în ultimele trei decenii: gala nu are prezentator. 

S-a ajuns în această situaţie după ce, luna trecută, Kevin Hart s-a retras în urma scandaluli stârnit de poziţia lui faţă de comunitatea LGBTQ, poziţie exprimată în urmă cu câţiva ani pe Twitter. După decizia lui Hart, producătorii au încercat să găsească o altă gazdă, dar fără rezultat. Se pare că motivul principal pentru care starurile au refuzat acest rol a fost remuneraţia foarte slabă, comparativ cu importanţa angajamentului. 

Foto: Kevin Hart

În prezent, se lucrează la o listă de celebrităţi care, fără a-şi asuma rolul de prezentator, vor găzdui momentele importante de pe parcursul Galei. 

Ultima data când Oscarurile s-au organizat fără prezenator a fost în 1989. Au fost Gale care au fost catalogate drept dezastruoase: în locul unor gazde oficiale, Rob Lower a pus în scenă, fără niciun succes, o versiune originală “ Albă-ca-Zăpada.”

Foto: Getty
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO