Garajul lui Piqué: top 3 mașini din garajul starului de la Barcelona

Garajul lui Piqué: top 3 mașini din garajul starului de la Barcelona
Citeste mai mult despre: Gerard Pique, Barcelona,
Data: 10 Decembrie 2018
Ca și portughezul Ronaldo sau argentinianul Messi, și Gerard Piqué are o adevărată flotă de bolizi de lux și se laudă cu un garaj spectaculos.

(Foto: Guliver / Getty)

Ar fi imposibil să inventariem toate mașinile de lux pe care le deține fotbalistul, așa că îți prezentăm doar un top (subiectiv) al celor mai tari automobile pe care le conduce soțul Shakirei.

Aston Martin DB9

Aston Martin DB 9 e una dintre cele mai râvnite mașini din întreaga lume, de vreme ce producătorul auto a creat doar 20 de exemplare. Modelul DB9 a fost creat de celebrii Marek Reichman și Henrik Fisker și e costruit preponderant din aluminiu. Ar mai fi de spus și că atinge o viteză de 295 de kilometri pe oră și că sare de la 0 la 60 de kilometri în doar 4.5 secunde. Audi Q 7

Gerard Pique nu e singurul fotbalist care deține această bijuterie. Q7 e și automobilul preferat al lui Messi, Suarez și Iniesta. Q7 a fost primul SUV pe care l-a scos pe piață Audi și, deși Audi a lansat și o versiune îmbunătățită, Pique a rămas fan al modelului Q7. Porsche 911 Turbo

Porsche Turbo e o mașină de colecție, o adevărată piesă de rezistență în garajul colecționarilor de profesie, dar și în garajul lui Neymar și sau Ronaldo. Nu putea să lipsească, deci, tocmai din garajul soțului Shakirei.  

Mai jos găsești și alte mașini pe care le deține starul de la Barcelona:

Cotat la peste 50 de milioane de euro, Gerard Pique are la activ 96 de selecţii în echipa naţională și a atins borna de 100 de meciuri în urma Campionatului Mondial din Rusia.

Fotbalistul de la Barca, în vârstă de 31 de ani, e căsătorit cu Shakira, are doi copii și evoluează la FC Barcelona din 2008. El a mai evoluat pentru Manchester United şi Real Zaragoza.

FULLSCREEN
Garajul lui Piqué: ce mașini conduce starul de la Barcelona
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO