Gianina din Las Fierbinți, imagine îndrăzneață pe Instagram. Anca Dumitra ne vrăjește pe toți

Gianina din Las Fierbinți, imagine îndrăzneață pe Instagram. Anca Dumitra ne vrăjește pe toți
Autor: Dan L. Brumar
Data: 23 Ianuarie 2019
Dacă nu ai cont de Instagram, merită să-ți faci cel puțin pentru a o urmări pe Anca Dumitra, actrița care o interpretează pe Gianina în serialul „Las Fierbinți”.

Anca Dumitra este acea apariție colorată din îndrăgitul serial de la PRO TV, pe care merită să o urmărești și pe micul ecran și în afara lui. Actriței îi place să pozeze îmbrăcată sumar, iar acum a postat o nouă imagine în care ne arată cât de frumoasă este tinerețea. Îmbrăcată într-un halat lung de culoare neagră, actrița a pozat într-o ipostază demnă de un calendar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Iarmavrajit @diana3roman

A post shared by Anka Dumitra (@ancadumitra) on


„Iarmavrajit”, a scris Anca Dumitra în dreptul fotografiei care a strâns 4.200 de aprecieri. Actrița își întreține corpul perfect mergând la sală de trei ori pe săptămână, dar acest lucru nu e speculat în serialul Las Fierbinți.


Citește și: Mihai Bobonete, mesaj de ultimă oră despre starea sa de sănătate


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

m-a.pozat @diana3roman cand dadeam cu trafaletu’

A post shared by Anka Dumitra (@ancadumitra) on

 

Anca Dumitra joacă un rol de tânără naivă de la țară, „proasta satului”, cum îi spune ea, însă Gianina este doar o parte a personalității sale. Actrița a fost distribuită de curând în drama Doing Money, la BBC Two, unde joacă alături de irlandezul Allen Leech și de actorii români Dragoș Bucur, Alec Secăreanu și Cosmina Stratan.

Anca Dumitra o interpretează pe Ana, o tânără din România care e răpită în plină zi pe o stradă din Londra. Personajul ei ajunge sclavă sexuală în mai multe bordeluri, iar povestea este inspirată din fapte reale. 

Anca Dumitra spune povestea din spatele rolului Gianina din Las Fierbinți.

FULLSCREEN
Geanina din Las Fierbinți, poză de infarct pe Instagram. Anca Dumitra ne vrăjește pe toți
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO