Gemene identice, anorexice, cu vietile distruse! Merita? FOTO

Gemene identice, anorexice, cu vietile distruse! Merita? FOTO
Citeste mai mult despre: anorexie, gemene, silueta, viata,
Data: 17 Iunie 2011
O discutie dintre parintii lor, surprinsa de gemenele identice Katy si Maria Campbell pe cand aveau 11 ani, avea sa le determine pe fetitele care aratau ca doua frumoase ce ar fi stranit cu siguranta multe pasiuni cum ar fi devenit adolescente, sa faca un pact ingrozitor, ale carui urmari devastatoare le pune vietile in pericol acum, cand au 33 de ani.

Fetitele l-au auzit pe tatal lor spunandu-i celei care le-a adus pe lume ca li se contureaza soldurile si ca devin tinere femei. Katy si Maria au fost intr-atat de revoltate de acelt comentariu, incat au decis sa nu mai manance si au ajuns anorexice cu toate urmarile de rigoare.

In 2009, Katy si Maria Campbell abia au reusit sa termine o scoala medicala, nu au prieteni, nu au avut niciodata iubiti, si-au pierdut locurile e munca, din cauza ca se interneaza foarte des in clinici de recuperare. Au probleme grave de sanatate si isi doresc un leac pentru boala lor.

Tinerele femei arata mult mai batrane decat varsta reala - au 33 de ani si cantaresc 38 si, respectiv, 31 de kilograme.

Parintii lor, ambii scriitori, nu isi pot explica alegerea fetelor de a deveni anorexice in urma acelui comentariu nevinovat.


 

FULLSCREEN
Gemene identice, anorexice, cu vietile distruse! Merita? FOTO
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO