Gemenele Cheeky Girls și-au etalat trupurile de adolescente, la plajă în Marea Britanie

Gemenele Cheeky Girls și-au etalat trupurile de adolescente, la plajă în Marea Britanie
Autor: Dan L. Brumar
Data: 22 Aprilie 2019
Monica și Gabriela Irimia au avut un nou concert în Marea Britanie, însă înainte de show au făcut plajă în ținutul Sussex.

Surorile gemene cunoscute în showbiz sub titulatura The Cheeky Girls arată ca niște adolescente chiar și la aproape 36 de ani. Monica și Gabriela Irimia, care s-au stabilit în Marea Britanie la începutul anilor 2000, au luat cu asalt plaja din Camber Sands din satul Camber, ținutul East Sussex.

Fetele au făcut baie de soare sâmbătă, cu o zi înainte de concertul pe care l-au susținut în clubul Popworld din Brighton. Cele două au distribuit pe Instagram și pe Twitter o imagine cu ele la plajă, arătând că și-au păstrat corpurile de altădată.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Cheeky Girls (@the_cheeky_girls_official) on

Anul trecut, gemenele Cheeky Girls au dezvăluit într-un interviu acordat postului ITV că au suferit de anorexie la scurt timp după ce au cunoscut celebritatea. 

Purtam haine largi şi îi făceam pe toţi să creadă că mâncăm. Am devenit competitive una cu cealaltă, reuşeam să ascundem totul foarte bine. Odată ce te confrunți cu această problemă, ea va rămâne mereu cu tine, dar acum o controlăm complet, ne este mult mai bine decât în trecut”, dezvăluia Monica.

În 2016, Monica s-a căsătorit cu iubitul ei, Shaun, și a devenit doamna Taylor. Cei doi apar împreună în mai multe fotografii pe conturile lor de socializare.  

Sora ei, Gabriela, a avut o relație cu fostul politician britanic Lembit Opik, iar în prezent e în căutarea unei noi iubiri.

Vezi în GALERIA FOTO cum arată gemenele Cheeky Girls!


FULLSCREEN
Gemenele Cheeky Girls și-au etalat trupurile de adolescente, la plajă în Marea Britanie
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO