Geniul Stephen Hawking: Rasa umana va disparea daca nu colonizam spatiul

Geniul Stephen Hawking: Rasa umana va disparea daca nu colonizam spatiul
Citeste mai mult despre: pamant, extraterestrii, Stephen Hawking,
Data publicarii: 10 August 2010
Data actualizare: 10 August 2010
Celebrul astrofizician Stephen Hawking, considerat unul dintre geniile ultimilor 100 de ani, trage un semnal de alarma in ceea ce priveste viitorul speciei umane.

Acesta a declarat ca oamenii trebuie sa gaseasca neaparat un mod de a coloniza spatiul cosmic in urmatoarele doua secole, altfel vom disparea pentru totdeauna din Univers.

Hawking sustine ca singura noastra solutie de supravietuire pe termen lung este parasirea definitiva a Pamantului si popularea unor noi planete.

Supozitiile destul de infricosatoare ale lui Hawking se bazeaza pe tensiunile din ce in ce mai mari pe plan mondial, pericolul unui razboi nuclear sau chiar cataclisme naturale.

In urma cu cateva luni, omul de stiinta a vorbit si despre existenta extraterestrilor, care, in opinia lui, este aproape sigura. Acesta a avertizat insa ca omenirea ar trebui sa faca tot posibilul sa evite contactul cu alte forme de viata, sustinand ca, daca extraterestrii ar descoperi Pamantul, nu ar face decat sa extraga resursele de aici pentru a se muta ulterior pe alta planeta.

Citeste AICI continuarea!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies