George Burcea, atac la adresa unei fane care i-a spus că era mai frumos lângă Andreea Bălan

George Burcea, atac la adresa unei fane care i-a spus că era mai frumos lângă Andreea Bălan
Citeste mai mult despre: George Burcea, Andreea Balan,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 20 Mai 2021
Data actualizare: 04 Septembrie 2021
În urmă cu mai bine de un an, opinia publică era surprinsă de vestea potrivit căreia Andreea Bălan și George Burcea urmează să divorțeze. Chiar dacă păreau o familie fericită, având împreună și două fetițe, se pare că mariajul celor doi nu funcționa cum trebuie, astfel că actorul și cântăreața au decis să meargă pe drumuri separate.

După ce s-a despărțit de mama copiilor lui, George Burcea a participat la „Ferma. Orășeni vs. Săteni”, acolo unde a cunoscut-o pe Viviana Sposub, care i-a devenit parteneră. Cei doi trăiesc de atunci o frumoasă poveste de dragoste, însă fanii actorului par că își doreau ca acesta să rămână pe viață cu Andreea Bălan.

Zilele trecute, George Burcea a postat pe Facebook o fotografie în care apare alături de una dintre fetițele lui, iar imaginea s-a viralizat imediat, ajungând să aibă peste 7.000 de aprecieri și sute de comentarii.

Din păcate, unul dintre comentariile pe care fanii le-au lăsat în dreptul pozei l-a deranjat foarte tare pe George Burcea, încât acesta a început să o înjure pe femeia care îi scrisese.

„Ce frumos erai când stăteai cu Andreea Bălan. Acum zici că ești de cartier, neîngrijit. Fiecare casă are certuri, dar tu ai ales cariera”, i-a scris o fană, care a fost imediat pusă la zid de către actor: „Oare chiar nu aveți viață personală? Nu aveți rușine? Casa voastră pute. Acum aștept comentarii cum că vorbesc urât, agresit… Luați cu pâine”.

foto: PRO TV; Facebook George Burcea

Pe VOYO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale

Vezi și: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!