George Burcea recunoaște că a consumat droguri în perioada divorțului: "Viața avea să îmi dea o lecție"

George Burcea recunoaște că a consumat droguri în perioada divorțului: Viața avea să îmi dea o lecție
Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 28 Octombrie 2021
Data actualizare: 28 Octombrie 2021
George Burcea traversează o perioadă bună, atât din punct de vedere profesional, cât și personal. Joacă într-un film regizat de celebrul Tim Burton și iubește intens. Recent însă a decis să rupă tăcerea asupra unui episod mai puțin plăcut din viața personală. 

George Burcea și Andreea Bălan au divorțat în urmă cu un an. Unul dintre motivele invocate de Andreea Bălan atunci când a decis să se separe de actor a fost consumul de droguri al acestuia.

George a negat la vremea respectivă acuzațiile, însă acum a decis să spună lucrurilor pe nume. Cu rănile vindecare și cu viciile lăsate în urmă, George Burcea a oferit, în premiră, declarații despre abuzul de substanțe interzise. 

Invitat în cadrul unui podcast, George Burcea a recunoscut că a consumat stupefiante din cauza problemelor emoționale cu care s-a confruntat. 

“Episodul cu stupefiante, da, a fost real! S-a întâmplat o singură dată și da, îl regret! A fost o perioadă destul de dificilă pentru mine. Acel lucru nu s-a mai repetat, acum sunt în tot felul de teste și alte lucruri. Îmi pare rău ca s-a ajuns atunci în acel punct. Cu siguranță, a fost nevoie să se întâmple, viața avea să îmi dea o lecție", a povestit George. 

Vezi și: Întrebarea Mesei Rotunde cu Gabi Szabo - În politică, atunci când ți se spune "da" , e "nu"
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies