George Clooney adoră să fie tată. Actorul mai vrea o fetiță, iar soția lui e de acord

George Clooney adoră să fie tată. Actorul mai vrea o fetiță, iar soția lui e de acord
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 21 Ianuarie 2019
Data actualizare: 21 Ianuarie 2019
După ce se bătea cu pumnii în piept că nu va avea copii, George Clooney e pe cale să facă loc în familie celui de-al treilea urmaș.

Actorul de la Hollywood și soția sa, avocata pentru drepturile omului Amal Clooney, se gândesc să adopte o fetiță. Surse din anturajul lor spun că cei doi soți vorbesc de multă vreme să-și mărească familia. 

„George și Amal vor să adopte o fetiță. Este ceva ce plănuiesc de multă vreme, chiar dinainte de a se căsători, iar acum au decis să facă acest lucru și nu puteau fi mai fericiți”, a spus un apropiat, citat de revista Heat.

Decizia lor este surprinzătoare, având în vedere că Amal a născut pe cale naturală în urmă cu 19 luni, o fată și un băiat care sunt gemeni. Ella și Alexander Clooney au adus multă bucurie în familia actorului, cunoscut pentru reticența sa în ceea ce privește copiii.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Page Six (@pagesix) on


Însă, spune apropiații lor, decizia de a adopta e justificată de temerea că pentru Amal e destul de riscant să mai aibă copii la 40 de ani. Totodată, cei doi soți văd în actul adopției un ajutor pe care vor să-l dea unui copil sărman, pe care sunt gata să-l primească în casa lor.

Nu e prima dată când soții Clooney sunt generoși cu copiii proveniți din zone defavorizate. Anterior, actorul și soția lui au luat în grijă un tânăr din Irak, pe care l-au ajutat să-și facă studiile universitare la o facultate din Chicago.

Amal (39 de ani) și George Clooney (56 de ani) s-au căsătorit în 2014, în Italia. Nunta lor a fost un eveniment de mare interes pentru reporteri din întreaga lume. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!