George Clooney, cel mai scump cadou pentru prieteni: „Fără ei n-aș avea toate astea”

George Clooney, cel mai scump cadou pentru prieteni: Fără ei n-aș avea toate astea
George Clooney și Rande Gerber. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 18 Noiembrie 2020
Data actualizare: 06 Decembrie 2020
George Clooney n-a fost dintoteauna bogat, motiv pentru care a știut mereu valoarea banilor. Însă, odată a făcut un gest care i-a surprins pe cei din jur: a făcut cadou câte un milion de dolari celor 14 prieteni buni ai săi.

Acum are o avere de peste 500 de milioane de dolari, însă în urmă cu 7 ani nu era la fel de înstărit. Cu toate acestea, le-a făcut cadou celor 14 prieteni buni ai săi câte un milion de dolari. Dezvăluirea a fost făcută de Rande Gerber, bunul său prieten din tinerețe, cu care este partener în afaceri.

Într-un interviu acordat GQ, George Clooney a fost nevoit să explice de ce  făcut acest gest. 

M-am gândit că acești băieți m-au ajutat într-un fel sau altul, vreme de 35 de ani. Am dormit pe canapelele lor când eram falit. M-au împrumutat cu bani când eu nu aveam. M-au ajutat de-a lungul anilor, când aveam nevoie. Și mă gâneam că, știi tu, fără ei nu aș fi avut nimic din toate astea”, a mărturisit actorul de 59 de ani.

Clooney a dezvăluit că dacă va fi „lovit de vreun autobuz” vreodată, toți prietenii lui din tinerețe sunt trecuți în testamentul său.

Afacere de un miliard de dolari cu prietenul Rande Gerber
 

În anul în care făcea acest neașteptat cadou, George Clooney intra în afaceri cu tequila cu doi dintre bunii săi prieteni. Brandul Casamigos a fost lansat în 2013 împreună cu Rande Gerber și Mike Meldman. În iunie 2017, cei trei parteneri au vândut afacerea pentru 700 de milioane de dolari, cu promisiunea să mai încaseze 300 de milioane de dolari din vânzările ulterioare ale companiei.

George Clooney a fost căsătorit cu actrița Talia Balsam, în perioada 1989-1993. În septembrie 2014, actorul s-a căsătorit cu activista pentru drepturile omului Amal Alamuddin, cu care are doi copii. Ella și Alexander, născuți în iunie 2017, sunt gemeni.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies