Gerard Butler, apariție spectaculoasă pe covorul roșu cu iubita. Cum arată aceasta

Gerard Butler, apariție spectaculoasă pe covorul roșu cu iubita. Cum arată aceasta
Gerard Butler și iubita lui, Morgan Brown. FOTO: Profimediaimages.ro
Citeste mai mult despre: Gerard Butler, noua iubita, premiera film,
Autor: Ioana Avram
Data: 21 August 2019
Gerard Butler, unul dintre cei mai râvniți burlaci de la Hollywod, și-a făcut apariția alături de iubita lui, Morgan Brown, la premiera filmului “Angel Has Fallen”.

Gerard Butler, în vârstă de 49 ani, și Morgan Brown, în vârstă de 48 ani, au acaparat toate privirile la premiera firmului “Angel Has Fallen”, peliculă în care Gerard este protagonistul.

Cei doi au fost nedespărți și nu au ratat nicio ocazie pentru a le arăta celor din jur cât de îndrăgostiți sunt. Gerard și Morgan au făcut abstracție de prezența tuturor și s-au lăsat duși de val. Săruturile, gesturile tandre și micile “copilărisme” sunt dovada vie că cei doi țin mult unul la altul și că sunt fericiți împreună.

La cei 48 de ani, iubita lui Gerard arată incredibil de sexy. Aceasta a optat pentru o rochie neagră, cu decupaje în zona abdominală, ce îi scoatea în evidență talia de viespe. La acestă ținută, Morgan a accesorizat o brățară și un cluth auriu. Nici Gerard nu s-a lăsat mai prejos, actorul a purtat un costum de culoare maro.

Gerard și Morgan au format un cuplu și în 2014, însă s-au despărțit după numai un an. Cei doi au văzuți iar împreună anul acesta, în luna aprilie. 

Sursa foto: Profimedia
Vezi și Profil de Celebritate - Nicolas Cage dezvăluie detalii picante din viața sa

FULLSCREEN
Gerard Butler, apariție specataculoasă pe covorul roșu cu noua iubită. Cum arată aceasta
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO