Gerard Butler, ipostaze tandre alături de iubita sa. Cum i-au fotografiat paparazzii

Gerard Butler, ipostaze tandre alături de iubita sa. Cum i-au fotografiat paparazzii
Sursa FOTO: Getty Images
Autor: Redactia
Data publicarii: 04 August 2020
Data actualizare: 18 Septembrie 2020
Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Gerard Butler este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din industria cinematografică. 
  • Sursa FOTO: Profimedia Images

Cu numeroase roluri memorabile, Gerard Butler este iubit și admirat de milioane de femei din întreaga lume. Fără urmă de îndoială, atunci când a intrat în pielea personajului Leonidas, conducătorul spartanilor în lupta de la Termopile, actorul a impresionat cu un fizic de zile mari.

În ultima vreme, presa mondenă a scris că farmecul lui Gerard Butler s-ar fi diminuat din cauza modului în care actorul a ajuns să arate. Paparazzi l-au surprins de câteva ori în ipostaze nu tocmai flatante pentru un star de cinema, iar fanii au fost dezamăgiți să își vadă idolul neîngrijit și ieșit din formă. 

Se pare totuși că prioada nefastă s-a încheiat pentru Gerard Butler. Vedeta a început să își recapete ușor, ușor forma fizică. Recent, fotografii l-au surprins în compania iubitei sale, Morgan Brown, în Venice Beach, California. 

Zâmbitori și foarte îndrăgostiți, cei doi s-au relaxat după o plimbare cu biciletele. Actorul de 50 de ani s-a dovedit a fi extrem de tandru cu jumătatea sa, pe care a sărutat-o în văzul tuturor. Paparazzii au fost pe poziții și au surprins gestul romantic.Sursa FOTO: Profimedia Images


Gerard Butler și Morgan Brown au început să formeze un cuplu în anul 2014, însă la un an de la începerea relației, s-au despărțit.

Cei doi s-au împăcat în 2016, atunci când au fost surprinși împreună într-o vacanță în Mexic. De atunci, povestea lor de dragoste s-a consolidat, iar în prezent par a fi extrem de fericiți împreună. Vezi și: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!