Gerard Butler, prădat de hoți. Cum să furi o rulotă?

Gerard Butler, prădat de hoți. Cum să furi o rulotă?
Autor: Dan Brumar
Data: 11 Martie 2019
Actorul Gerard Butler e șocat de ingeniozitatea hoților, care l-au lăsat fără o piesă de valoare sentimentală pentru el.

Gerard Butler și-a cumpărat acum câțiva ani o rulotă pe care plănuia să o restaureze și să o transforme în casă de locuit temporară. Rulota, model Airstream Silver Sovereig 1969, era parcată în curtea unei firme de restaurări din San Fernado Valley. Conform TMZ, hoții au spart poarta parcării în care se afla rulota și au subtilizat-o fără ca cineva să observe.

Surse din anturajul actorului au declarat pentru publicația americană că vehiculul era evaluat la suma de 11.000 de dolari, iar Butler plănuia să-l restaureze pentru a locui în el.

FOTO: TMZ

Poliția nu are, deocamdată niciun suspect.

Butler e foarte atașat de rulote, iar asta se poate vedea și din pelicula Geostorm, în care a folosit un vehicul asemănător cu cel pe care l-a cumpărat pentru el.

Gerard Butler a mai pierdut o proprietate, în noiembrie 2018. Atunci, reședința sa din Malibu a fost distrusă complet din cauza incendiilor de pădure din California. Actorul s-a întors la reședința sa din Malibu după incendiu și a distribuit pe contul lui de Instagram imagini copleșitoare cu locuința făcută scrum.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gerard Butler (@gerardbutler) on


Gerard Butler nu a fost singurul star de la Hollywood care a pierdut proprietăți luxoase în incendiile de pădure. 

FULLSCREEN
Gerard Butler, prădat de hoți. Cum să furi o rulotă?
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO