Gerard Depardieu, anchetat pentru viol și agresiune sexuală, fapte de care a fost acuzat și în 2018

Gerard Depardieu, anchetat pentru viol și agresiune sexuală, fapte de care a fost acuzat și în 2018
Gerard Depardieu are 72 de ani. FOTO: Getty Images
Citeste mai mult despre: Gerard Depardieu, agresiune sexuala, viol,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 24 Februarie 2021
Data actualizare: 24 Februarie 2021
Actorul Gerard Depardieu este anchetat pentru viol, acuzație lansată de o tânără actriță în vârstă de 24 de ani. Reprezentantul actorului a reacționat la această nouă plângere.

Gerard Depardieu a mai fost acuzat de tânăra actriță și în trecut, însă ancheta a fost suspendată din lipsă de probe. Cazul a fost redeschis anul trecut, după ce femeia a depus din nou plângere, scrie AFP. O sursă a agenției franceze de știri a dezvăluit că femeia agresată este prietenă de familie cu actorul.

Conform documentelor depuse la dosar, Depardieu ar fi abuzat-o pe tânără în apartamentul său din Paris, unde cei doi se aflau pentru a repeta pentru un rol. Persoana care a dat detalii presei a mărturisit că „nu a fost nimic profesional în cazul acelei întâlniri”.

Avocatul lui Depardieu, Hervé Temime, a declarat că actorul este liber, dar sub supraveghere judiciară. Acesta a respins categoric acuzațiile. În 2018, când scandalul a izbucnit în presă, actorul nominalizat la Oscar declara că „deplânge acest gen de publicitate”.

Tânăra actriță a formulat plângere pe numele actorului în data de 27 august 2018. În documentele depuse atunci la dosar se preciza că Depardieu ar fi agresat-o sexual pe reclamantă în două zile diferite: pe 7 și pe 13 august 2018.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Femeile și problemele lor zilnice
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!