Gerard Pique și Clara Chia au apărut zâmbitori în fața presei. Cum s-au comportat pe stradă, în Barcelona

Gerard Pique și Clara Chia au apărut zâmbitori în fața presei. Cum s-au comportat pe stradă, în Barcelona
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 07 Februarie 2023
Data actualizare: 07 Februarie 2023
După o perioadă mai lungă în care s-au ferit de blițurile fotografilor, Gerard Pique și iubita lui, Clara Chia, au adoptat un alt comportament. Cei doi au apărut în public ținându-se de mână și foarte zâmbitori în fața jurnaliștilor. 
  • Gerard Pique, Clara Chia

Gerard Pique și Clara Chia au fost surprinși plimbându-se pe străzile din Barcelona pe 6 februarie. Printre râsete și gesturi pline de afecțiune, aceștia au dat răspuns la unele întrebări ale reporterului care i-a întâlnit. Se observă o schimbare de strategie în comunicarea cu presa, notează publicația spaniolă Lecturas

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novamás (@novamas)

La început, când a observat jurnaliștii, Clara Chia a avut un comportament stângaci, asunzându-se după umărul lui Gerard Pique, după care s-a răzgândit. La un moment dat, se poate observa cum geanta Clarei se izbește de un gard, în timp ce ea încearca să țină pasul cu iubitul ei. Cei doi se amuză și își continuă drumul. Vezi video integral aici.

Cuplul a răspuns cu zâmbetul pe buze la întrebările presei înainte de a ajunge la Kosmos, compania fostului fotbalist unde lucrează Clara Chia, care este și studentă Facultatea de Relații Publice. Ei au încercat să înfrunte cu umor întrebările legate de criza de anxientate pe care se presupune că a suferit-o Clara în urmă cu câteva zile. „A avut o anxietate? Serios? Anxietate?", a spus fostul fotbalist râzând. „Uf, te rog, într-adevăr”, a adăugat el.

Pique a negat pe același ton că ziua de naștere a iubitei sale ar fi pe 7 februarie. „Mâine e ziua ei de naștere? Ce i-ai luat ?”, încearcă să afle reporterul. 

„Nu este mâine”, a răspuns Pique. În cele din urmă, reporterul a dorit să afle dacă este adevărat că părinţii catalanului s-ar fi săturat de petrecerile Shakirei, care este vecina lor. Pique a evitat să vorbească, dar Clara a exclamat: „Hei, da ce credeți că este normal?” 

După această întâlnire cu presa, fostul fotbalist și-a luat rămas bun de la reporter spunând: "A fost distractiv, ne-am distrat bine. Hai, ne vedem mai târziu". Imediat după aceea, Pique și Clara au intrat în clădirea în care se află birourile Kosmos. 

Sursă foto: capura video/ Lecturas.com, Instagram/ 3gerardpique

Vezi și: Las Fierbinți. Dorel vrea să se însoare cu Shakira

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!