Gestul adorabil al Prințului Harry față de Meghan, la un eveniment public

Gestul adorabil al Prințului Harry față de Meghan, la un eveniment public
Citeste mai mult despre: printul Harry, lansare carte, Meghan Markle,
Data: 21 Septembrie 2018
Prințul Harry a fost alături de soția sa, Meghan Markle, la lansarea primului ei eveniment, organizat la palatul Kensington. 

Meghan Markle a lansat, în scop caritabil, o carte de bucate, iar Prințul Harry lăsat-o pe ea în lumina reflectoarelor. Acesta s-a comportat ca un soț perfect. I-a urmărit foarte mândru discursul, a conversat cu mama lui Meghan, care a participat și ea la evenimentul de lansare, ba chiar a fost surprins în timp ce ascundea ștrengărește la spate niște produse de patiserie, luate de la bufetul suedez.

Unul dintre cele mai adorabile momente s-a întâmplat spre finalul festivității. Când vântul puternic i-a ciufuluit părul lui Meghan, în timp ce aceasta stătea de vorbă cu invitații, Harry a intervenit rapid și i l-a aranjat, amuzat. Meghan i-a zâmbit în semn de mulțumire.

 

Primul proiect regal al lui Meghan Markle a fost lansarea, în scop caritabil, a cărții de bucate intitulate Together: Our Community Cookbook

Deși, în discursul ei, nu i-a mulțumit în mod explicit soțului său, aceasta a precizat că apreciază sprijinul palatului Kensington și a Fundației Regale (din care Harry face parte) pentru ajutorul la acest proiect.

Foto: Getty

FULLSCREEN
Gestul adorabil al Prințului Harry față de Meghan, la un eveniment public
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO