Gestul complet inutil al femeilor, atunci cand merg la sala. Doua din trei reprezentante ale sexului frumos fac asta

Gestul complet inutil al femeilor, atunci cand merg la sala. Doua din trei reprezentante ale sexului frumos fac asta
Citeste mai mult despre: sport, machiaj, sondaje,
Data publicarii: 09 Octombrie 2014
Data actualizare: 09 Octombrie 2014
Potrivit rezultatelor sondajului, publicat de dailymail.co.uk, doua treimi dintre femeile care au participat la sondaj au declarat ca s-ar machia minutios pentru participarea la un maraton si chiar pentru o alergare in parc, in timp ce peste 60% dintre respondente sustin ca se machiaza usor de fiecare data cand merg sa faca sport.

"Britanicele doresc sa arate mereu bine in public, iar sala de fitness este unul dintre cele mai populare locuri sociale acum. Asta cu atat mai mult cu cat inovatiile in domeniul machiajului - mascara rezistent la apa, creme si fond de ten care permit pielii sa «respire» - sunt din ce in ce mai avansate", spune Emma Leslie, reprezentanta portalului escentual.com, care a realizat sondajul.

Aceasta adauga ca majoritatea femeilor isi petrec, in medie, o ora si jumatate la sala de fitness si doresc sa arate bine in eventualitatea in care se intalnesc cu cineva cunoscut.

Dar sala de sport nu este singurul loc unde femeile din Marea Britanie prefera sa mearga machiate. Aproximativ 67% dintre ele spun ca se machiaza de fiecare data cand merg la cumparaturi, in timp ce jumatate declara ca se machiaza la scoala.

Acelasi sondaj arata ca 99% dintre respondente se machiaza atunci cand merg la serviciu sau la un interviu pentru angajare.

MEDIAFAX
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies