Gestul emotionant al unui barbat care avea nevoie de un trasplant de rinichi

Gestul emotionant al unui barbat care avea nevoie de un trasplant de rinichi
Data: 29 Ianuarie 2018
Robert Leibowitz, in varsta de 60 de ani, a carui poveste trista incepe in momentul in care a fost diagnosticat cu o boala la rinichi la varsta de 12 ani. Toata viata lui, tatal a 5 copii a luptat pentru sanatatea lui, odata ce a ajuns la varsta de 60 de ani a stiut ca este pe cale sa moara. 

In ciuda faptului ca a asteptat 4 ani pentru un rinichi, Leibowitz, ai carui rinichi opereaza doar la 5%, nu a fost nici pe aproape de a gasi un donator, pentru a-i salva viata. 

Constient ca viata lui este pe sfarsite, Leibowitz, care isi petrece 12 ore pe saptamana pentru dializa cu speranta de a-si prelungi anii de viata, s-a decis sa isi duca familia la Disney World din Orlando, Florida. 


Sursa: Viral Thread

Hotorat sa nu cedeze, fiica lui i-a facut un tricou pe care sa il poarte in jurul statiunii, in speranta ca ar putea gasi un donator de ultim moment la Disney. Pentru 6 zile cat au stat in vacanta, Leibowitz a purtat tricoul pe care scria:"Am nevoie de un rinichi, O Pozitiv, Sunati la 917-597-2651."

Cand a fost intrebat de ce a ales Disney World, el a explicat ca:"M-am gandit ca este cel mai bun loc sa fac acest lucru si sa ma expun cat mai mult."

Deloc surprinzator, tricoul a primit foarte multa atentie de la turisti, insa nimeni nu l-a abordat pe Leibowitz sa ii ofere ajutorul. Dar, o femeie a facut un lucru minunat. Rocio Sandoval, o mama din Montana, a postat o poza pe Facebook, cu Leibowitz in timp ce isi plimba copilul intr-un carucior cu rotile. 


Sursa: Viral Thread

Presupunand ca Leibowitz avea nevoie de rinichi pentru fiul lui, Sandoval a cerut ajutor pe retele de socializare. 

Cu toate acestea, postul induiosator nu numai ca atras atentia prietenilor, dar a ajuns viral, atragand mai mult de 90,000 de distribuiri si 14,000 like-uri. Barbatul a primit mai mult de 300 de mesaje, 100 de mesaje pe Facebook si 100 de telefoane de la oameni care erau dispusi sa ajute. 


Sursa: Viral Thread

4 oameni au zburat in New York pentru a se testa. Trei dintre acestia au fost refuzati, dar unul a fost potrivit. 

Richie Sully, un tata din Indiana, a devenit salvatorul lui Leibowitz. Cand a fost intrebat de ce a ales sa isi doneze rinichiul unui strain, Sully a raspuns:"Daca pot sa ii dau acestui barbat inca 20 de ani alaturi de copii de ce sa nu o fac?"

Operatia a avut succes, iar acum Leibowitz este sanatos. 


Sursa: Viral Thread




VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO