Gestul emotionant facut de niste veterinari pentru o vrabie cu gherutele rupte. Tot internetul ii lauda pentru idee

Gestul emotionant facut de niste veterinari pentru o vrabie cu gherutele rupte. Tot internetul ii lauda pentru idee
Data publicarii: 12 Septembrie 2016
Data actualizare: 12 Septembrie 2016
In urma cu putin timp, veterinarii de California Wildlife Center au gasit o pasare accidentata, cu gherutele rupte. Afectiunea o impiedica pe micuta sa se miste cum trebuie, iar chinurile prin care trecea i-au emotionat pana la lacrimi pe medici.

Plini de imaginatie, ei s-au folosit de cateva bucatele de carton si banda adeziva pentru a-i crea pasarii un soi de pantofiori care sa o ajute si care sa ii indrepte gherutele strambe. Afectiunea ei este comuna in randul puilor, insa prea putini au norocul de a intalni medici care sa ii ajute.

Dupa ce i-au creat pantofiorii, medicii de la California Wildlife Center au pozat solutia si au publicat imaginea pe internet, fara sa-si dea seama ca ingeniozitatea lor va deveni virala.

Internautii au fost impresionati de micuta pasare, dar si de ideea care le-a venit medicilor, iar multi au intrebat cat timp va dura pana cand micuta isi va reveni: "Dureaza in jur de o saptamana sau doua. Apoi, va putea sa se miste din nou normal", a fost raspunsul veterinarilor.

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies