Gestul emotionant facut de o ospatarita adolescenta pentru un client

Gestul emotionant facut de o ospatarita adolescenta pentru un client
Data publicarii: 13 Martie 2018
Data actualizare: 13 Martie 2018
Inca mai exista oameni care fac fapte bune, iar Evoni Williams este una dintre acestia. Povestea ei incepe in momentul in care a facut o fapta emotionanta pentru un strain. 

Williams a lucrat intr-un local din Texas, renumit pentru gofrele lor, La Marque, pentru a economisi bani pentru facultate. Ea lucra in tura ei normala cand l-a intalnit pe Adrien Charpentier, in varsta de 78 de ani. 

Barbatul a venit in calitate de client si si-a comandat un meniu, dar din cauza conditiei sale medicale, barbatului i-a fost greu sa isi manance micul dejun. 

Batranul avea un aparat care ii oferea oxigen, deoarece avea probleme cu respiratia. Mainile lui nu functionau prea bine, de asemenea. Pentru a-i usura situatia, Williams s-a hotarat sa ii taie mancarea in bucatele mici pentru a-i fi mai usor sa le mestece. 


Sursa: Viral Thread

Fara nicio ezitare, adolescenta a inceput sa ii taie mancarea. Momentul emotionant a fost surprins intr-o poza facuta de Laura Wolf. Femeia se afla in local, savurandu-si mancarea. Ea a imortalizat momentul si l-a postat pe pagina sa de Facebook. Raspunsul a fost atat de coplesitor si a atras 121.000 de like-uri si 68.000 de distribuiri. 

Acest moment a devenit viral iar oamenii din intreaga lume au raspuns cu comentarii, dorindu-i tot binele tinerei pentru actul de bunavointa pe care l-a facut. 


Sursa: Viral Thread

Deoarece aceste gesturi sunt de foarte multe ori rasplatite, Universitatea Texas Southern i-a oferit o bursa in valoare de 16.000 de dolari pentru a studia managementul afacerii. 

De asemenea, patronul localului La Marque a declarat:"Williams este o binecuvantare pentru toti cei care sunt clientii sai."
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies