Gestul impresionant făcut de prințul William. Cum și-a ajutat un fost coleg de armată captiv în infernul din Kabul

Gestul impresionant făcut de prințul William. Cum și-a ajutat un fost coleg de armată captiv în infernul din Kabul
Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 03 Septembrie 2021
Data actualizare: 03 Septembrie 2021
Prințul William a demonstrat faptul că valorile dobândite în cadrul Școlii Militare de la Sandhurst, din Marea Britanie, sunt unele la care ține în mod deosebit. William a făcut un gest special față de un ofițer pe care l-a cunoscut pe când se afla la Sandhurst.
    

Ducele de Cambridge a asigurat reîntoarcerea în siguranță în Marea Britanie a unui ofițer captiv în Kabul. Prințul William îl cunoscuse pe aceasta în perioada în care urma Școala Militară din Sandhurst. În urmă cu aproximativ o lună, William a auzit despre drama prin care trecea fostul său coleg și nu a rămas indiferent.

    

Datorită intervenției prințului William, ofițerul și familia acestuia s-au putut îmbarca într-o aeronavă și au aterizat în siguranță în țara natală, Marea Britanie. La scurt timp după ce gestul făcut de prințul William a devenit cunoscut în presa britanică, reacțiile foștilor colegi nu au întârziat să apară. Maiorul Andrew Fox a afirmat că fapta prințului William a fost una care demonstrează cât de importante sunt valorile pe care acesta le-a deprins în timpul armatei.

În luna august, ultimii soldați americani au părăsit Afganistanul, fapt ce marchează sfârșitul celui mai lung război al Statelor Unite. După 20 de ani, peste 2.000 de morți și două trilioane de dolari cheltuiți, Războiul din Afganistan se încheie. Ultimele zile ale evacuării trupelor din țară au fost marcate de violențe și de atacul terorist al ISIS. 

Sursă foto: Gettyimages 

Vezi și: Cristiano Ronaldo pe OnlyFans? VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!