Gestul incredibil al unui ingrijitor de la o gradina zoologica. Vizitatorii au urmarit scena cu sufletul la gura: VIDEO

Gestul incredibil al unui ingrijitor de la o gradina zoologica. Vizitatorii au urmarit scena cu sufletul la gura: VIDEO
Citeste mai mult despre: tigru, gradina zoologica,
Data publicarii: 02 Octombrie 2012
Data actualizare: 02 Octombrie 2012
Gradinile Zoologice sunt pentru foarte multe animale o a doua casa. Desi vietatile care traiesc aici nu sunt complet salbaticite, pericolul la care se expun ingrijitorii acestora este destul de mare atunci cand intra in custile acestora.

Un ingrijitor al Gradinii Zoologice "Out of Africa Wildlife Park" din SUA a reusit sa uimeasca vizitatorii stabilimentului prin intermediul unui gest cu adevarat incredibil pe care il face in preajma unui tigru.  

Tigrii de la Gradina Zoologica "Out of Africa Wildlife Park" au fost intotdeauna un punct de atractie pentru toti vizitatorii stabilimentului, iar ingrijitorii cat si persoanele care iubesc aceste animale sunt tot timpul cu ochii pe cusca acestora, scrie Daily Mail.

Unul dintre ingrijitorii tigrilor de la acest parc a reusit sa le dea vizitatorilor mari emotii prin intermediul gestului sau, uimind asistenta. Jeff Harwell, in varsta de 30 de ani, a plonjat in piscina aflata in interiorul custii tigrilor de la aceasta gradina zoologica, urmat aproape pe urmele sale de catre un tigru imens.

Perechea formata din Jeff si tigrul cu pricina au facut deliciul publicului prin intermediul "balacitului" in piscina de 45 de metri adancime. De altfel, spectacolele oferite de ingrijitorii gradinii acompaniati de tigrii de aici sunt frecvente, si au devenit o traditie la "Out of Africa Wildlife Park".

Prin intermediul acestor demonstratii personalul de la gradina Zoo americana isi doreste sa arate vizitatorilor cat de spontani, vivace si rapizi sunt tigrii, reusind totodata sa se adapteze unui mediul in care interactioneaza constant cu oameni.

Pe parcursul reprezentatiilor ingrijitorii folosesc si baloane colorate pentru a le atrage atentia tigrilor si pentru a se juca cu acestia. De asemenea, ei incurajeaza animalele sa ii urmeze in piscina.

MEDIAFAX
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!