Gestul incredibil si emotionant facut de Cristiano Ronaldo

Gestul incredibil si emotionant facut de Cristiano Ronaldo
Data: 28 Decembrie 2017
Jucatorul Real Madrid, Cristiano Ronaldo si Georgiana Rogriguez, au facut o donatie pentru Food Bank, o organizatie de caritate care distribuie mancare oamenilor saraci. 

2017 a fost un an plin de bucurii pentru cei 2 si au dorit sa incheie acest an prin amintindu-i pe cei care au avut parte de multe evenimente nefericite. Revista HOLA! a dezvaluit ca fotbalistul si iubita sa au mers personal la aceasta institutie pentru a face donatia. 

 

????❤️????????

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Nu este prima oara cand portughezul le intinde mana celor care au cel mai mult nevoie de ajutor. El a platit ingrijirile medicale pentru cele 370 de victime care au fost ranite in marele incendiu din Portugalia

"Imposibil sa fiu indiferent la aceasta tragedie, sunt in solidaritate cu rudele si prietenii victimelor, ii sprijin pe pompierii care si-au riscat vietile pentru a ajuta cat mai mult cu putinta.", a fost descrierea lui Ronaldo la o fotografie pe care si-a postat-o pe Instagram. 

In 2015, jucatorul a fost numit "atletul care a oferit cel mai mult sprijin din lume" de catre NGO Dosomething

Chiar si inainte sa fi primit acest titlu, Ronaldo si-a aratat partea sensibila si umanitara. In 2010 a jucat un meci de caritate pentru victimele din furtuna care a lovit orasul Madeira si a lasat sute de raniti si zeci de morti, in urma ei. 

Portughezul a fost implicat intr-o multitudine de cazuri particulare, precum Erik Ortiz si Nuhazet. 

Ortiz, era un baietel de 10 ani care a fost afectat de o boala numita displazie corticala si ii cauza mai mult de 30 crize epileptice pe zi. Atletul si-a pus la licitatie tricoul si adidasii cu semnatura sa pentru a-i plati tratamentul copilului si i-a oferit jumate din costul operatiei, in valoare de 50,000 euro. 

De asemenea, i-a platit tratamentul unui copil care avea cancer cu metastaze spinale.

Cu siguranta, Ronaldo este unul dintre cei mai sensibili si umanitari jucatori din lume. 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO