Gesturi urate ale barbatilor, care le fac pe femei sa se simta neapreciate. Ce sa nu ii mai permiti iubitului

Gesturi urate ale barbatilor, care le fac pe femei sa se simta neapreciate. Ce sa nu ii mai permiti iubitului
Citeste mai mult despre: gesturi, iubit, relatie,
Data publicarii: 27 Septembrie 2016
Data actualizare: 27 Septembrie 2016
Intentionat sau nu, barbatii fac anumite gesturi care ne fac sa ne simtim neapreciate ori mai putin iubite. 

Chiar daca tii mult la el si nu vrei sa va despartiti, nu trebuie sa ii permiti chiar orice. Daca te iubeste, trebuie sa te respecte si sa nu te mai faca sa te simti prost cu comportamentul lui.

Iata 5 situatii frecvente in care barbatii ne fac sa ne simtit neapreciate, pe care noi nu ar mai trebui sa le acceptam. Daca vrei o relatie "sanatoasa" si de durata, ia atitudine daca el iti face asta:

1 . Nu iti face complimente atunci cand faci ceva special pentru el. Ti-ai luat o lenjerie sexy special pentru o noapte fierbine in doi, iar el nici macar nu observa?! I-ai gatit felul lui de mancare preferat, iar el nu zice nici macar multumesc? Aceasta nu este o atitudine potrivita din partea omului care ar trebui sa te iubeasa si sa te aprecieze.

2. Foloseste superlative in descrierea altor femei, superlative pe care pentru tine nu le-a folosit niciodata, sau face referiri nepotrivite la adresa acestora. "Oau, ce sexy e vecina de la trei" sau "Ce fusta scurta poarta prietena ta, arata bine de tot in ea"... Nu cred ca lui i-ar placea daca ai spune ca amicul lui cu care merge la sala arata mai bine ca el.

3. Nu initiaza el sarutul sau imbratisarea. Tu esti intotdeauna cea care cauta putina afectiune din partea lui, iar el te saruta numai atunci cand stie ca se termina cu sex. 

Citeste continuarea articolului pe www.perfecte.ro. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies