Gheboasă, replică pentru cei care l-au acuzat că a plecat de la Survivor din cauza ”substanțelor interzise”

Gheboasă, replică pentru cei care l-au acuzat că a plecat de la Survivor din cauza substanțelor interzise
Citeste mai mult despre: gheboasa, Survivor,
Data publicarii: 22 Mai 2023
Data actualizare: 22 Mai 2023
Gheboasă, artistul care s-a aflat în prima linie a  Faimoșilor în competiția Survivor România 2023, a fost invitatul lui Jorge la podcast-ul acestuia.

Gheboasă a vorbit pe larg despre experiența Survivor România 2023, inclusiv despre momentul în care s-a ridicat în consiliu și a zis că vrea să plece acasă. ”Mulți te-au votat să rămâi”, i-a precizat Jorge.

”Cumva, eu am intrat cu stângul în această emisiune și am greșit..”

@jorgeofficial.ro Vezi continuarea in podcastul “Vorba lu’ Jorge” ????️ Link in Bio ???????? @Emil Gabriel #jorgeofficial #vorbalujorge #podcast #povestileluijorge #foryou #fy #gheboasa #survivorromania #survivor ♬ Lololo - Delia

Gheboasă vorbește despre momentul în care a luat prima masă, după ce a plecat din competiție: ”Mâncam cu o mână, fumam cu altă mână”.

Acesta are și o precizare pentru cei care l-au acuzat că a părăsit competiția pentru că nu a mai rezistat fără ”substanțe interzise”. Gheboasă le atrage atenția tuturor că el este sportiv și nu are nevoie de substanțe interzise pentru a avea energia ridicată. 

Gheboasă spune că el și soția lui încearcă în continuare să facă un copil. Acesta a recunoscut, cu sinceritate, a că înșelat-o pe Luiza. ”Femeia e prea power. Dacă-mi dă una, mă rupe”. 




VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!