Gheorghe Hagi i-a oferit Danei Rogoz tricoul sau cu numarul 10 si un autograf

Gheorghe Hagi i-a oferit Danei Rogoz tricoul sau cu numarul 10 si un autograf
Data publicarii: 26 Aprilie 2010
Data actualizare: 26 Aprilie 2010
Cel de-al doilea interviu pe care Dana Rogoz l-a realizat pentru emisiunea portret \"Romani de 10\", cu ocazia aniversarii a 10 ani de ProTv International l-a avut ca protagonist pe Gheorghe Hagi.

Cel mai mare jucator roman de fotbal din toate timpurile a povestit, in exclusivitate pentru telespectatorii ProTv International, ce inseamna pentru el sportul de performanta, despre fiul sau Ianis dar si despre cat de greu i-a fost sa se adapteze in strainatate si ce i-a lipsit cel mai mult cat a stat departe de casa.

„Parintii mi-au lipsit cel mai mult. Nu poate sa existe altceva mai important in lume decit cei care te-au facut. Datorita lor existi si daca ai notiunea aceasta bine pusa la punct si o respecti, atunci ai o valoare in viata. Mi-au lipsit pentru ca eram departe, dar aceasta a fost soarta mea, sa colind foarte mult. Ei m-au sprijinit, au fost langa mine, m-au sustinut in tot ce am facut eu si au avut incredere in mine ca o sa fac bine. Tocmai de aceea eu stiam ca oriunde ma duc, ii reprezint si pe ei", i-a marturisit Hagi Danei Rogoz.

Cat despre fiul sau care la 11 ani ii calca pe urme, celebrul fotbalist roman spune ca “este talentat si responsabil, dar de aici pana va deveni un mare sportiv de performanta drumul e lung si o sa fie foarte greu cu siguranta. Trebuie sa aiba capacitatea sa reziste si sa fie ambitios. Sportivul mare trebuie intotdeauna sa se provoace,” a adaugat acesta.

In incheierea interviului, Gheorghe Hagi le-au urat romanilor din toata lumea care il vor urmari la ProTv International chiar pe 29 aprilie, la aniversarea a 10 ani, “sanatate, ambitie multa si ...munca, pentru ca munca ne innobileaza” si i-a facut o surpriza Danei Rogoz. Vedeta a primit cadou de la Regele fotbalului romanesc autograf pe tricoul cu numarul 10, pe care Dana a promis ca il va inrama.


 
    

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies